Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Prijavite svoje turističke djelatnike za prioritetno cijepljenje

Nastavno na dosadašnju komunikaciju na temu cijepljenja turističkih djelatnika, obavještavamo da smo od Ministarstva turizma i sporta primili dopis u kojem nas obavještavaju da je odlučeno da se u daljnji proces cijepljenja šire populacije među prioritetne skupine uvrsti i turističke djelatnike kako bi se i na taj način osigurala što bolje epidemiološka situacija u uvjetima pojačanih kontakata.

S tim ciljem, molimo Vas za ispunjavanje ANKETE o interesu Vaših djelatnika za cijepljenje koji su trenutno zaposleni te sezonskih radnika koje ćete tek zapošljavati, a koji iskažu interes za cijepljenje.

Pritom molimo da ih razdvojite po prioritetima :

• Prioritet broj 1. – operativno osoblje (recepcija, konobari, domaćinstvo, vozači, vodiči, skiperi i slično) te djelatnici koji su u neposrednom kontaktu s njima na dnevnoj razini
• Prioritet broj 2. – „administrativno“ osoblje i osobe koje rade na dislociranoj lokaciji i koje nisu u dnevnom kontaktu s djelatnicima iz prioriteta broj 1.
U ovom trenu nužno je dostaviti samo ove brojke, budući da će se prijava za cijepljenje vršiti sukladno proceduri i formi koju će Ministarstvo turizma naknadno dogovoriti s HZJZ-om.

Molimo Vas da anketu ispunite do utorka, 30. ožujka 2021., do 12 sati.

Ukoliko ste podatke već dostavili nekoj od strukovnih udruga, molimo da ne ispunjavate anketu kako ne bi došlo do dupliranja podataka.

https://www.hgk.hr/forms/upitnik-o-interesu-za-cijepljenje-djelatnika-u-turizmu

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno