Subota, 1 travnja, 2023

Prijavite se na besplatni webinar ”Omogućite gostima direktne online rezervacije putem svog weba” u organizaciji Oriolya

Orioly vas poziva da se prijavite na besplatni webinar pod nazivom Omogućite gostima direktne online rezervacije putem svog weba i u sat vremena naučite kako jednostavno postaviti online booking sustav na svoju web stranicu i tako omogućiti svojim gostima da rezerviraju i plaćaju vaše ture i izlete online. 

Webinar će se održati 31.3.2022. putem Zooma s početkom u 15:00 sati.

LINK ZA PRIJAVU

Nakon što su proveli istraživanje na bazi od gotovo 600 turističkih subjekata u Hrvatskoj i uvidjeli da je mnogima od njih problem doći do informacija o tome kako online booking sustav funkcionira, koje su njegove prednosti te kako u kratkom roku može unaprijediti cijelo poslovanje, odlučili su organizirati besplatni webinar. 

Zašto se trebate prijaviti?

Jeste li znali da samo 17% organizatora tura i izleta u Hrvatskoj koristi booking sustav, od čega je samo 10% uspješno postavljeno na web stranici? Ovo znači da vi imate priliku istaknuti se pred svojom konkurencijom i iskoristiti prednosti koje digitalizacija nosi za povećanje prodaje, i to prije početka ljetne sezone.

Teme koje će se obratiti u webinar su:

  • kako unijeti ponudu tura i izleta
  • kako postaviti vrijeme polaska
  • kako unijeti cijene, posebne popuste i pogodnosti
  • kako automatizirati ponavljajuće zadatke koji vam svakodnevno oduzimaju jako puno vremena
  • kako dodati Book now gumb na svoju web stranicu

Naravno, doznat ćete i koliko održavanje jednog takvog sustava košta te na licu mjesta izračunati bi li vam se isplatio ili ne.

Webinar će održati customer specijalistica iz Oriolya Vesna koja je i sama turistički vodič te koja jako dobro razumije probleme s kojima se svakodnevno susrećete.

Prijave na webinar

Webinar je zamišljen u trajanju od 45 minuta + 15 minuta za vaša pitanja, a održat će se online putem Zoom platforme, u četvrtak, 31.3.2022. u 15:00 sati.

Prijavite se putem ovog linka.

Iskoristite ovu priliku i naučite kako do ljeta započeti s prodajom tura i izleta online. 

Orioly je IT rješenje koje organizatorima tura i izleta omogućuje da u kratkom roku postave svoju ponudu na web i dobivaju direktne online rezervacije. Više o njima možete pročitati na https://www.orioly.com/.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno