Utorak, 30 svibnja, 2023

Prijavi se na besplatni webinar: 360 virtualne šetnje na plovilima

Najava besplatnog webinara za tvrtke u nautičkom čarteru koje razmišljaju o što boljoj prezentaciji svojih plovila i ponude u organizaciji čarter.hr.

Cilj broj 1 svakog poslovanja je povećanje prihoda. Taj se cilj može ostvariti uz izvrsnu uslugu i dobar marketing. No svaki poduzetnik i prodajni djelatnik zna koliko je teško ostvariti ovaj cilj ako nema adekvatnih alata koji će pomoći. Tehnologija nam danas pruža brojne mogućnosti pa tako i alate za postizanje bolje prodaje uz ostvarivanje izvrsne usluge i dobrog marketinga., naglašava čarter.hr.

Potreba za virtualnom tehnologijom brzo raste, a najznačajnija prezentacija prostora svakako je virtualni obilazak od 360°. Sve više gostiju pretražuju web kako bi vidjeli dostupnost virtualnih obilazaka mjesta koja vole posjetiti. 3D virtualni obilazak daleko je najbolji način da pokažete prostor ili plovila koje nudite.

Nije li izvrstan pristup fascinirati svoje potencijalne goste pružajući pogled na svoja plovila 24/7?

Virtualna šetnja omogućuje osjećaj kretanja u stvarnom prostoru dok se pregledava sadržaj koji se nalazi na ekranu ili mobilnom uređaju. Virtualne šetnje mogu se sastojati od različitih medijskih sadržaja i alata, kao npr. fotografije, panorame, videa, audio zapisa, skočnih prozora sa informacijama, web integrirani sadržaji, linkovi, meniji i sl. Iako će se drugi pojedinačni prezentacijski prikaz ili videozapis možda već smatrati virtualnom šetnjom, smatramo da se virtualna šetnja temelji na panorami s mogućnostima interaktivnosti.

Bitno je više nego ikad isticati se među konkurencijom!

Sve tvrtke, pa tako i čarter tvrtke ulažu napore kako bi pronašle najbolji način za uspješno plasiranje svojih usluga. Postoji mnogo načina za postizanje ovog cilja, korištenjem društvenih medija, oglašavanja putem e-pošte, web stranice itd. Unatoč važnosti uspješne implementacije ovih metoda marketinga, tvrtke bi se trebale razlikovati po načinu na koji se pojavljuju na mreži, a virtualni obilasci to omogućuju. 

Kako možete primijeniti virtualnu šetnju na svojim plovilima i što to znači za vaše poslovanje predstavit će vam Roman Martin fotograf s dugogodišnjim iskustvom i predavač na prestižnim domaćim i inozemnim radionicama i semniarima vezanim uz fotografiju i modernu tehnologiju u područnu fotografije. Također, Romanova tvrtka uspješno primjenjuje rješenja virtualne šetnje na čarter plovilima, a na ovom webinaru će demonstrirati kako je izgledao proces implementacije ovog rješenja u čarteru i kakve su rezultate postigli, piše čarter.hr.

Webinar će se održati online 22. ožujka 2022. od 11:00-12:00 sati putem platforme Googlemeet

Webinar je besplatan, ali su prijave obavezne na ovom linku.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno