Petak, 9 lipnja, 2023

PREGLED DANA 03.09.2020.

Ne propustite Pregled dana na našem portalu ili se prijavite na naš mail i budite u tijeku sa svim aktualnostima i vijestima iz svijeta turizma. Svakog dana točno u 20.00h – samo klikni!

LIFESTYLE

Nikolina Brnjac, ministrica turizma, plijeni pažnju svojim odličnim odjevnim kombinacijama

Nestrpljivo očekujemo jesenski modni izričaj naše ministrice turizma i sporta.

VIJESTI

Izdano čak 1442 upozorenja

Nakon odrađenih 28.024 obilaska različitih poslovnih subjekata, javnih prostora i ugostiteljskih objekata. zabilježeno je povećanje u broju upozorenja – čak 1442 odrađena.

Nove mjere do kraja tjedna

Iz Ministarstva ističu da za sada postoje 3 opcije, no o njima će detaljnije razgovarati danas i u petak,  s tim da sada već znaju da će mjera skraćenog radnog vremena biti u opciji horizontalnih mjera.

Cikloturizam – turistička grana budućnosti

ENOGASTRO

Pelješki vinari za besplatno ljetovanje

Vinari planiraju svoje dugogodišnje prijatelje i vinare ugostiti besplatno i otvoriti im svoje podrume te ih počastiti finom kapljicom Dingača. 

IZNAJMLJIVAČ24

Olakšice iznajmljivačima uslijed pandemije

Koje su zapravo obveze paušalaca?

LIFESTYLE

Hrvatska – dom ”digitalnih nomada”

‘’Nomadska’’ viza, kako je popularno nazvan dokument koji bio putujućim digitalcima omogućio boravak u popularnoj destinaciji s pristojnim odnosom cijene i kvalitete boravka.

Ima li skijanja ove godine?

“Ja mislim da epidemiološka situacija, kakva je trenutna i kakva će biti kad počne sezona skijanja, neće dopuštati takve izlete i takve odlaske. Što se mene osobno tiče, ako ću ići na skijanje, onda ću ići u Slovačku koja ima bolju incidenciju nego Austrija”, zaključio je Capak

Sport ima potpunu podršku Ministrice Brnjac

HOTELIJERSTVO

Harper’s Bazaar u Dubrovniku

Istaknuta novinarka medijske korporacije Conde Nast, Becki Murray, koja je ujedno urednica britanskog Harper’s Bazaara, boravi ovaj tjedan u Dubrovniku gdje priprema reportažu za jedan od najprestižnijih magazina u Velikoj Britaniji, Town & Country. 

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno