Predstavljanje turističke mobilne aplikacije Explore Lika

29
IZVOR: Raise Youth

U četvrtak 10.06.2021. godine u kinu Korzo u Gospiću s početkom u 18:00 sati održat će se Predstavljanje turističke mobilne aplikacije Explore Lika.

Turistička mobilna aplikacija Explore Lika izrađena je u sklopu projekta RAISE Youth koji je sufinanciran kroz Fondove Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora (EGP).

Glavni cilj projekta je doprinijeti stvaranju novih radnih mjesta za mlade u ruralnim područjima korištenjem socijalnih inovacija. Projekt razvija inovativni model (samo)zapošljavanja za mlade koji se temelji na održivoj poljoprivredi i turizmu u sinergiji s razvojem digitalnih tehnologija.

AD
IZVOR: RAISE Youth

Explore Lika obuhvaća područje povijesno-geografske regije Like i korisniku predstavlja kulturne i prirodne znamenitosti, ugostiteljske i smještajne objekte i lokalne proizvođače a sve u svrhu promocije i doprinosa gospodarskom razvoju Like.

Aplikaciju je u suradnji s udrugom GTF-Inicijativa za održivi rast izradila virovitička tvrtka Plava tvornica d.o.o. koja je već nekoliko godina rangirana među 500 najboljih svjetskih digitalnih tvrtki.

Upravo će direktor “Plave tvornice” Matej Sudar predstaviti funkcionalnosti i razvoj aplikacije, a više o svrsi izrade ovakvog digitalnog rješenja reći će koordinatorica “RAISE Youth” projekta Mary Ann Rukavina Cipetić i stručnjakinja za ruralni turizam Dijana Katica.

Zbog ograničenog broja posjetitelja, svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj 091 472 2202.

Aplikaciju je moguće preuzeti na poveznici, a svi koji u aplikaciju žele uključiti svoje proizvode, usluge ili objekt mogu se javiti e-poštom na gtf@zg.t-com.hr.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORRaise Youth