Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Poznati hrvatski Chef Stjepan Vukadin odlučio se za novi korak u svojoj karijeri

28-godišnji Stjepan Vukadin iz Rogoznice jedan je od članova žirija Masterchefa, a nedavno je najavio svoj novi projekt putem Instagrama. Vukadinove objave i recepte prati preko 11 tisuća ljudi.

Kako je naveo u svojoj objavi, odlučio se za okretanje nove životne stranice, što je detaljno opisao pratiteljima na društvenoj mreži. Posebno se osvrnuo na poznati splitski restoran ”Zrno soli” u kojemu je proveo 4 i pol godine radeći na poziciji šefa kuhinje. Srdačno zahvalio osoblju i najavio ulazak u vlasničku strukturu novog restorana u Trogiru pod nazivom  ”Il Ponte”, piše Dalmacija Danas.

“Dragi prijatelji, svi koji me poznajete znate kada se uhvatim nečega u životu da se dajem maksimalno. Radi kako treba ili nemoj ni započinjati. Isto tako znate da sam posljednje 4ipo godine tu energiju usmjeravao u restoran @zrnosoli na poziciji šefa kuhinje.

Zrno Soli je bila prekrasna stranica u mom životu i ovim putem želim zahvaliti cijelom timu Zrno Soli, svim ljudima koji su zaslužni za uspjehe koje smo nizali na čelu s vlasnikom Ivom Vrdoljakom.

Još jednom veliko hvala cijelom timu Zrno Soli. Bilo je zadovoljstvo biti dio ZS tima!

Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu a ona se zove
– il Ponte – @ilpontetrogir
Ulazak u vlasničku strukturu mi nije bio u planu još skorije vrijeme, ali kako volim izazove tako sam se upustio i u ovaj koji se desio nenadano i spontano!

Dragi prijatelji, restoran il Ponte (@ilpontetrogir) mjesto je gdje nastavljam svoj put, voditi kuhinju, kreirati neka nova jela, voditi tim, ali prvenstveno kuhati, kuhati sa srcem onako kako najbolje znam. Za vas dragi gosti i prijatelji!

Vidimo se u il Ponte (Alojzija Stepinca 15a, Trogir) od ponedjeljka 15.11.2021.”, napisao je Vukadin.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno