Srijeda, 22 ožujka, 2023

Povratak Lufthanse u Split i Dubrovnik

Njemačka Lufthansa obnavlja promet prema dvije hrvatske zračne luke u vrijeme oko blagdana Uskrsa, piše croatianaviation.com.

Kompanija će pojačati postojeće i obnoviti promet na većem broju linija iz Njemačke prema tradicionalnim turističkim destinacijama: Španjolskoj, Grčkoj, Italiji ali i Hrvatskoj. Usprkos restrektivnim mjerama u putovanju, kompanija bilježi rast bookinga u vrijeme oko Uskrsa pa će posljedično doći i do obnavljanja prometa prema zračnim lukama u Splitu i Dubrovniku.

Kompanija je već obnovila promet na liniji iz Frankfurta prema Zagrebu (više o tome OVDJE), te je također otkazala liniju iz Munchena prema Zagrebu (članak na tu temu OVDJE).

Linija Munchen – Split – Munchen biti će u prometu od subote, 27. ožujka. Najavljena su tri leta tjedno, do 15. travnja svakog petka, subote i nedjelje. Dodatno, dostupan je i let u ponedjeljak, 29. ožujka.

Linija Frankfurt – Split – Frankfurt prometovat će od četvrtka, 01. travnja. Do 18. travnja najavljeno je 8 povratnih letova. Nakon blagdana linija će prometovati subotom i nedjeljom.

Linija Munchen – Dubrovnik – Munchen prometovat će od nedjelje, 28. ožujka, od 01. travnja dostupna su dva leta tjedno, svakog četvrtka i subote.

Na linijama prema Splitu i Dubrovniku najavljeni su zrakoplovi tipa E190 kapaciteta 100 putnika, no kompanija će, ako bude potrebno, reagirati i povećati kapacitet sukladno bookingu.

Njemačka nacionalna aviokompanija, Lufthansa, u vrijeme oko uskrsnih blagdana obnovit će promet prema dvije hrvatske zračne luke – Dubrovniku i Splitu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno