Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Postani menadžer hotelske prodaje – PRIJAVI SE!

Programi usavršavanja Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Menadžment kamping resorta i Menadžment hotelske prodaje pripremaju polaznike na rješavanje budućih izazova turističke industrije upravo sada, u specifičnom i izazovnom vremenu globalne pandemije. Posebno su prilagođeni za sve vrste objekata, što znači da su namijenjeni svima koji žele steći specijalizirano strukovno zvanje i ostvariti napredak u karijeri.

Djelatnicima na svim razinama u hotelskom menadžmentu namijenjen je Program usavršavanja pod nazivom Menadžment hotelske prodaje. Njime će polaznici steći dodatna specijalistička znanja iz područja prodaje, marketinga i recepcijskog poslovanja. Nakon završetka programa moći će upravljati složenim poslovnim procesima u individualnoj , grupnoj i alotmanskoj prodaji te recepcijskom poslovanju.Menadžment hotelske prodaje zapravo sadrži sve potrebno kako bi danas, sutra polaznici bili stručnjaci i spremni ući u svijet sales managementa i izrade prodajne strategije. Tijekom programa, edukacija će uključivati digitalni marketing, revenue management te digitalizaciju i automatizaciju recepcijskog poslovanja. Uz vrhunske stručnjake predavače, Fakultet svojim polaznicima daje priliku da nauče o samom budžetiranju, CRM programima te usavrše svoju poslovnu komunikaciju na suvremen način podrazumijevajući korištenje stranih jezika, bilo da se radi o engleskom, njemačkom ili talijanskom. 

Menadžment kamping resorta zapravo je program za one koji rade ili bi željeli raditi odnosno voditi svoj vlastiti kamp. Razvijen je s ciljem da se omogući razvijanje i usvajanje specifičnih znanja i kompetencija kamping industrije. Po završetku same edukacije, polaznici će na tržištu biti konkurentni s konkretnim znanjima, vještinama i kompetencijama za pružanje vrhunskih kamping usluga.

Oba programa posebno su prilagođeni za sve vrste objekata, što znači da su namijenjeni svima koji žele steći specijalizirano strukovno zvanje i ostvariti napredak u karijeri.

Praktična interaktivna nastava u online obliku prilagođena je potrebama polaznika koja omogućava primjenu stečenih znanja u svakodnevno poslu. Novi programi Fakulteta osigurat će svakom polazniku certifikat i mogućnost networkinga te brojne poslovne prilike i razmjenu znanja i ideja s kolegama.

Rokovi i prijava:

Nastava za oba programa se može pratiti online, a održat će se u veljači i ožujku 2022. Prijave su već u tijeku, stoga iskoristite pogodnost ranije prijave i ostvariote dodatne popuste.

Sve detalje i informacije potražite na slijedećim poveznicama:

O programu – Menadžment hotelske prodaje  

O programu – Menadžment kamping resorta 

Za dodatne informacije obratite se na kontakt:

Menadžment kamping resorta: mkr@fthm.hr

Menadžment hotelske prodaje: vedranz@fthm.hr

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno