Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Posjeti Sajam poslova u turizmu i sezonu dočekaj s ‘poslom u džepu‘

Virtualni sajam poslova dostupan je 0-24, sadržaju Sajma možete pristupiti putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase je posve jednostavna i odvija se putem kratkog obrasca.

U pitanju su poslovi za stalno ili sezonski, u različitim djelatnostima. Traže se radnici u hotelima, restoranima, turističkim agencijama, trgovini, proizvodnji, skladištenju i prometu.

Razvoj radnika, usmjerenost na kupca te kontinuirano unapređivanje radnih procesa, zaslužni su za afirmaciju Tommyja u jednog od najvećih trgovačkih lanaca na domaćem tržištu. Kako bi nastavili koračati dobro utabanim, uspješnim poslovnim putem, traže nove kolege na pozicijama: prodavač (m/ž)skladištar u prodavaonici(m/ž), skladištar – dostavljač u odjelu HORECA (m/ž)radnik na gastro odjelu (m/ž)prodavač na odjelu ribarnice (m/ž)mesar (m/ž) i čistač/čistačica.

Nude iznadprosječna primanja u maloprodaji, 2 slobodna dana u tjednu, usavršavanje uz pomoć digitalne tehnologije te mogućnost produljenja ugovora nakon sezone. Oni su Lidl i na sajmu poslova traže sezonske radnike za rad u poslovnicama diljem obale i na otocima, ali i u ostatku Hrvatske. Dobrodošle su prijave svih kandidata koji imaju KV ili SSS.

Maistra je jedna od vodećih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj i sinonim za toplinu mediteranskog gostoprimstva. Uoči nadolazeće turističke sezone, u potrazi su za zaposlenicima koji će raditi na radnim mjestima: animator (m/ž)konobar (m/ž)kozmetičar/wellness terapeut (m/ž)kuhar (m/ž)pizza majstor (m/ž)recepcionar (m/ž)servir (m/ž)mornar (m/ž)šef šanka (m/ž) i sobar/sobarica. Javi im se tijekom sajma i doznaj više detalja o njihovoj ponudi.

Bluesun Hotels & Resorts je mjesto dobre energije u kojem zaposlenici imaju sve što je potrebno za ugodnu radnu atmosferu. Njeguju vrijednosti poput kolegijalnosti, ravnoteže privatnog i poslovnog dijela života, rasta i razvoja. Trenutno zapošljavaju na pozicijama – wellness terapeut (m/ž)pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)slastičar (m/ž)sobar/sobarica, čistač/čistačicapomoćni konobar (m/ž)kuhar (m/ž)konobar (m/ž)barmen (m/ž)glavni barmen (m/ž) i recepcionar sa znanjem engleskog i njemačkog jezika (m/ž).

Jadranka trgovina d.o.o. članica je Jadranka grupe, jednog od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koje već 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju. Nude ti osiguran smještaj, edukaciju i mogućnost napredovanja, a po isteku ugovora o radu osiguravaju dodatnih tjedan dana besplatnog smještaja i jedan plaćeni obrok za svih 7 dana tvog odmora na Lošinju. Prouči njihovu ponudu poslova na stranicama Sajma.

Le Méridien Lav luksuzni je hotel s pet zvjezdica koji se nalazi u Podstrani. Zahvaljujući opremi u skladu s najnovijim i najvišim svjetskim standardima, gostima nudi luksuzan i udoban boravak u 381 smještajnih jedinica, uključujući 11 apartmana. Turističku sezonu žele dočekati spremni, s novim i kvalitetnim radnicima. O tome dovoljno govori njihova ponuda poslova – traže barmene (m/ž)prve kuhare (m/ž) i druge kuhare (m/ž)kuhinjske poslužitelje (m/ž)sobare/sobaricewellness terapeute/kozmetičare/masere (m/ž)konobare (m/ž)recepcionare (m/ž)instruktore pilatesa (m/ž) i privatne trenere (m/ž).

Valamar Riviera otvorila je prijave za zapošljavanje u sklopu priprema za otvaranje sezone i očekivanom oporavku turizma u 2021. godini. Valamar i u 2021. godini jamči minimalna neto primanja u visini od 5.000 kuna te je uspio zadržati i program cjelogodišnjih primanja, odnosno programe za stalne sezonce s kojima će nastaviti i ove godine. U potrazi su za radnicima različitih profila, javi im se i sezonu provedi radeći na Jadranu!

Preostale izlagače i cjelokupnu ponudu oglašenih radnih mjesta potražite na stranici Sajma.

Na svakom od štandova izlagača zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije o radnim uvjetima, fotografije radnog okruženja, priče trenutnih zaposlenika, mogućnosti edukacije i ostale bitne informacije.

I zato, do 5. ožujka posjeti Sezonac.hr i nadolazeću sezonu dočekaj ‘s poslom u džepu’!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno