Utorak, 21 ožujka, 2023

Popunite anketu za iznajmljivače u obiteljskom smještaju

Nakon turbulentne sezone i posezone u kojoj smo, anketa koja bi trebala dati odgovore na neka od pitanja zasigurno je dobrodošla stoga pozivamo sve iznajmljivače u obiteljskom smještaju da ispune kako bi na kraju imali što više podatak i informacija koje će zasigurno biti korisne za planiranje budućeg razdoblja.

Istraživanje provodi Dante savjetovanje, Nedo Pinezić & David Peranić.
Istraživanje će biti javno dostupno na web stranici www.dantes.com.hr oko 15. rujna.

Poštovani iznajmljivače u obiteljskom smještaju, cijelo ljeto smo dobivali različite informacije od iznajmljivača diljem lijepe naše. Odlučili smo napraviti anketu za iznajmljivače obiteljskog smještaja: https://bit.ly/anketa-za-iznajmljivace

Anketa je zaista kratka, predviđeno vrijeme popunjavanja je ispod 5 minuta. Odvojite 5 minuta i popunite anketu.  Cilj je doprijeti do velikog broja iznajmljivače u obiteljskom smještaju. Taj cilj nije moguće realizirati bez vaše pomoći. Podijelite informaciju o anketi među kolegama iznajmljivačima.

Vjerujemo da je ovo prva u nizu anketa kojom ćemo dobivati strukturirane informacije s terena, što će koristiti svima. Rezultati svih anketa koje ćemo raditi će uvijek biti javno dostupni.

Anketu možete otvoriti ovdje. 

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno