Četvrtak, 2 veljače, 2023

Pomakni svoje granice, kreni na istok Hrvatske! slogan TZ Osječko baranjske županije

Pomakni svoje granice, kreni na istok Hrvatske! – slogan je TZ Osječko baranjske županije u sklopu fenomenalnog koncepta #HeanOnEast. Izvor: hr.turizam

Priča je nastala prošle godine, za potrebe održavanja Dana hrvatskog turizma u Slavoniji, a odlična je vijest da se manifestacija pretvorila u brend koncept koji se nastavlja. Tako je kao nastavak priče nastao i uvodni slogan, a manifestacija se ove godine također održala, no naravno u puno manjem obujmu zbog epidemiološke situacije.

Sada su snimljeni novi kratki promotivni video materijali, a koji promoviraju aktivni i vinski turizam te gastronomiju Osječko baranjske županije.

Hedonizam bez granica – Boje, mirisi i okusi / #HeadOnEastCroatia

Agencije su ključne

I ovu putem opet ističem, bez aktivacije domaćih putničkih agencija, teško se može pokrenuti ozbiljniji fokus prema kontinentalnim i ruralnim destinacijama. Upravo ova kriza istaknula je potrebu za prirodom, novim destinacijama bez velikih gužvi, te fokusom na kontinent i ruralnim prostor.

Cijela Slavonija, Baranja i Srijem već sada imaju što punditi i pokazati, sigurno sedam dana ispunjen program, no prvo se fokusiramoi prodajmo tri dana tj. vikend putovanje u Slavoniju. Pomakni svoje granice, i počnite prodavati kontinent na tržištu. Sada je “dijele karte” i pozicionira na tržištu, a kasnije će biti kasno.

#HeadOnEast odličan slogan i koncept, te je velika šteta što isti nije zaživio kao slogan cijele Slavonije. Naravno, ima još puno toga za napraviti i zaokružiti, no za tango je uvijek potrebno dvoje. Pomaknimo svoje granice i kroz sinergiju krenimo naprijed. Kako? Prvim korakom. Nazovite županijske urede TZ-a te ostvarite prvi kontakt ili upitajte “svemogući” Google.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno