Subota, 25 ožujka, 2023

Poljaci vraćaju dvije ljetne linije za Zadar

Poljski LOT najavio je na svojim službenim stranicama povratak sezonske linije između Zadra i Rzeszowa, grada na jugoistoku Poljske s nešto manje od 200 tisuća stanovnika.

Ovu je liniju poljski avioprijevoznik uveo u ljeto 2020. godine, a redovne su se operacije odvijale i u ljetnom redu letenja 2021. godine.

Letovi između dva grada odvijat će se jednom tjedno, svake subote, počevši od 18. lipnja, a na njima poljski avioprijevoznik planira koristiti zrakoplove tipa DashQ400 kapaciteta 78 sjedala.

Uz redovnu liniju iz Rzeszowa, LOT Polish Airlines će prema Zračnoj luci Zadar prometovati i na redovnoj liniji iz svog glavnog čvorišta – Varšave, piše Croatian Aviation.

Letovi između Varšave i Zadra s prometom bi trebali započeti u subotu, 30. travnja. Na ovoj će liniji prometovati zrakoplovi većeg kapaciteta, tipa Embraer E195 koji u floti LOT-a imaju ukupno 112 sjedala u putničkoj kabini.

Kao i ostali avioprijevoznici, i LOT Polish Airlines trenutno radi na finalizaciji ljetnog reda letenja pa ćemo u predstojećim tjednima saznati kompletirani red letenja poljskog nacionalnog avioprijevoznika prema Hrvatskoj za ljeto 2022. godine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno