Srijeda, 4 listopada, 2023

Pogledajte novi podcast ”Što čeka iznajmljivače u ovoj sezoni” s Martinom Nimac Kalcina

Turistički podcast Turizam24 – gošća Martina Nimac Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK – utorak, 23.02.2021. u 15.00h

Nova turistička sezona se približava, no još uvijek smo svi u neznanju što nas čeka. Neizvjesnost je posljednjih mjeseci jedino što turistički sektor ima. Veliki broj privatnih iznajmljivača svakodnevno prati situaciju na granicama, promjene koje se događaju u zračnom prometu…Što doista privatni iznajmljvači smještaja mogu očekivati od sezone koja nam je na vratima? O tome ćemo 23. veljače u 15.00h razgovarati s gđom. Martinom Nimac Kalcina, Predsjednicom Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK.

Zajednica obiteljskog smještaja pri HGK udruženim snagama zastupa interese svih iznajmljivača ali vodeći stalno brigu o općim interesima, održivom i odgovornom razvoju. Svrha joj je motivacija svih aktera u turizmu na zajedničku suradnju, ulaganje u kvalitetu.

Martina je osim toga i vlasnica agencije za upravljanje u obiteljskom smještaju Amabile što joj, uz godine iskustva daje priliku da sagleda sve što iznajmljivače zabrinjava i ono što bi u narednim mjesecima trebali očekivati. Ovim velikim segmentom turizma u Hrvatskoj se bavi stotinjak tisuća ljudi, stoga ne sumnjamo da će tema podcasta privući mnoge zainteresirane.

Stoga ne sumnjamo da će podcast u utorak biti pravo vrelo informacija koje mnogi vjerujemo iščekuju. Ne zaboravite se pretplatiti na naš YouTube kanal Turistički podcast Turizam24 i pratite uživo razgovor s Martinom Nimac Kalcina.

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno