Subota, 1 travnja, 2023

Poduzetnička priča iz Pule: Lorena Boljunčić lansirala uspješne projekte za razvoj kulturno-turističkih projekata

Mikropoduzetnica Lorena Boljunčić iz Pule proglašena je za najinovativniju hrvatsku poduzetnicu ove godine u izboru mreže Women in Adria.

Lorenina priča jedna je od onih koje inspiriraju, nadahnjuju i drugim ženama daju vjetar u leđa da naprave nešto hrabro čak i onda kada se čini nemoguće.

Iz sigurnog posla u međunarodnoj kompaniji prešla je u poduzetništvo te lansirala nekoliko uspješnih projekata u Puli sa svojom agencijom za razvoj novih kulturno-turističkih proizvoda Idea Istra, piše Poslovni.hr.

“Moj ulazak u privatni biznis nije slučajan, to je bila svjesna odluka. Nakon višegodišnjeg rada u međunarodnim tvrtkama, osjetila sam da sam spremna za poduzetništvo. Različite stvari koje su me tijekom života zanimale konačno su se posložile i znala sam koje je to područje rada u kojem želim stvarati”, kazala nam je Boljunčić.

Iako kultura obično nije polje, barem u Hrvatskoj, uz koje se veže biznis, ona je upravo kulturu uzela kao fokus svojega poslovnog razvoja. “Rođena sam u Puli koja je bogata povijesnim nasljeđem, studirala sam povijest umjetnosti i uvijek me zanimalo kako to mi pričamo, predstavljamo našu kulturu i povijest.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno