Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Podcast Turizam24, Višnja Željeznjak: Uz turizam, tehnologija je najbolji kandidat za uspješan hrvatski proizvod

U jučerašnjem podcastu Turizam24, naša gošća Višnja Željeznjak, specijalistica za projektiranje, razvoj i sadržaj poslovnih web stranica tvrtke Logit internet usluge d.o.o., odgovorila je na mnoga pitanja u vezi digitalnog marketinga u turizmu i otkrila nam neke od koraka koje, u slučaju da se odlučite na otvaranje turističke tvrtke, morate poduzeti kao prve u vidu bolje internet prodaje.

Osvrnula se, zajedno s voditeljem Josipom Sedlarom i na trenutnu situaciju oglašavanja kroz društvene mreže te moć upravo takvih kanala prodaje u svrhu širenja svojih potencijalnih gostiju. Facebook je, naglasila je Višnja, definitivno broj jedan kada se govori o sustavu oglašavanja, naročito uz automatsku integraciju chat opcije.

Osvrnula se i na korisničke sustave, te istakla AirBnb kao svojevrsnu nit vodilju domaćim tvrtkama u izradi ponude na web stranicama. S tim u svezi, istaknula je i važnost digitalizacije i malih, obiteljskih tvrtki koje moraju ići ukorak sa svjetskim trendovima kada je riječ o digitalizaciji poslovanja kao preduvjet uspjeha na turističkom tržištu u 21. stoljeću.

Cijeli podcast pogledajte na našem Youtube kanalu Podcast Turizam24. I naravno, podržite naš rad i pretplatite se.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno