Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Podcast Turizam24: Ivan Rakuljić, kapetan luksuzne jahte Freedom, o izazovima i planovima za sljedeću sezonu

Priča o ideji, poslovnom pothvatu i entuzijazmu ovog brodara bila bi odlična podloga za neki dobar dokumentarac. Ivan Rakuljić iz Krila Jesenice, kao član brodarske obitelji, učinio je ono o čemu mnogi mogu samo sanjati.

Diplomirani ekonomist odlučio je nastaviti obiteljsku tradiciju koju je započeo njegov otac još davne 1965. Stari drveni brod za prijevoz tereta preuredio je za jednodnevne izlete, a danas se može pohvaliti s izgrađena još 4 broda za 7-dnevna krstarenja. Jedan od njih, brod Freedom najveća je zvijezda Ivan Cruising tvrtke koji je bio nositelj Ivanovog Programa 8 otoka u 8 dana. Naime, Ivan je prihvatio izazov koji mu je nametnula pandemija, i odlučio brod ponuditi prvenstveno domaćim gostima po pristupačnim cijenama i tako spasiti što se da od sezone iza nas.

Danas Ivan Cruising vlasnik je tri broda za krstarenje: Freedom, Desire i Paradis, a u našem podcastu otkrio nam je da je upravo Freedom trenutno u Šibenskom brodogradilištu gdje se odvija njegovo dotjerivanje ”upgrade” usluge kako bi od iduće sezone mogao stati uz bok luksuznim jahtama.

Da ovakav proizvod imamo u Hrvatskoj, zvuči nevjerojatno, no u podcastu Turizam24 poslušajte kako je tekao put do danas vjerojatno jednog od najboljih turističkih proizvoda u Hrvata. Također, Rakuljić nije propustio da spomene veliku podršku i pomoć Vlade Šestana, našeg čestog gosta i najpoznatijeg hrvatskog putnika koji mu je, upravo sa svojom Facebook grupo Savjetnik za putovanja – Travel Advisor pomogao kada je sezona izgledala nemoguća.

Više o svemu pogledajte u 19. turističkom podcastu Turizam24. I naravno, ne zaboravite se pretplatiti jer nas već u utorak, 30.11. očekuje nova zanimljiva gošća. Stoga, pratite naš Facebook i LinkedIn.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno