Petak, 3 veljače, 2023

Podcast TURIZAM24, GOSTI: Nino Stančić Vidrač, Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja & Dejan Grepo, webLAB

U novom podcastu Turizam24 koji je spreman za utorak, ugostit ćemo doista zanimljive goste iz dva pomalo različita ”turistička” svijeta. No, ne sumnjamo da će vam biti zanimljivo i da ćete nam slati svoje komentare i dojmove. Naši gosti u utorak su Nino Stančić Vidrač iz Udruge ljubitelja skijanja i Dejan Grepo, osnivač webLAB-a.

Nino Stančić Vidrač. Udruga ljubitelja skijanja

Naš gost je predsjednik Hrvatske udruge ljubitelja skijanja Nino Stančić Vidrač. Hrvatska Udruga ljubitelja skijanja osnovana je u rujnu 2015. godine u Zagrebu i doista je organizacija koja nam može dati konkretne informacije o situaciji na hrvatskim ali i ostalim skijalištima Europe. Od njihovog predsjednika već u utorak saznat ćemo koje su sve mjere na skijalištima aktualne, ima li nade za ovu skijašku sezonu i kako su se postavila strana skijališta prema gostima koji dolaze iz ”tamno crvene Hrvatske”.

Na posljetku, svi se spremamo za uživanje u snježnim radostima, pa ne bi bilo loše da poslušate iz prve ruke kamo ove zime na uživanje. No, HULJS organizira i vlastite vikend i jednodnevne posjete skijalištima u Hrvatskoj i inozemstvu, stoga preporučujemo da posjetite i njihovu web stranicu www.huljs.hr. Svakako budite s nama 16.11. u 18.00h na našem Youtube kanalu.

Dejan Grepo – webLAB

Gost koji će nam doista reći kakva je uloga digitalizacije u svakodnevnim marketinškim aktivnostima promocije turizma jest Dejan Grepo, osnivač tvrtke webLAB. Mladi poduzetnik koji gotovo čitav život djeluje unutar turističkog sektora. Od samih poslovnih početaka, kada je bio u ulogama recepcionera i voditelja hotela, danas je uspješan IT poduzetnik sa zavidnim projektima iza sebe. Zadnjih desetak godina nudi široj publici digitalna riješenja u turizmu, te je svojim projektom Plaja – Beach Finder doista olakšao odmor velikom broju turista ali i privatnih iznajmljivača.

Mobilna aplikacija Plaja – Beach Finder je prvi puta korištena u sezoni 2021. te je preuzeta preko 15.000 puta a korisnici su na svim kontinentima u preko 120 država u svijetu. Radi se o aplikaciji koja funkcionira s obzirom na vašu trenutnu lokaciju; prikaže vama najbliže plaže, informacije o plažama, pa čak i vremensku prognozu. Isto tako, postoji i opcija da svaku plažu pregledate virtualno preko 360 View. O ostalim projektima webLAB-a čut ćete više u našem podcastu u utorak 16.1. u 18.00h.

Pogledajte što su nam turistički stručnjaci rekli o sezoni 2021. u prošlom podcastu Turizam24

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno