Petak, 31 ožujka, 2023

Počinje sajam u Križevcima na otvorenom

Gospodarski sajam u Križevcima je prodajnog karaktera, na otvorenom. Sajam se održava 13. i 14. studenog na Strossmayerovom trgu u Križevcima.

Na ovaj način će se i u izvanrednim okolnostima pomoći malim proizvođačima da promoviraju svoje proizvode. Mnogi od njih žive upravo od prodaje na sajmovima – napomenuo je župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren. Dodao je kako će predloženi format ovogodišnjeg sajma biti održan sukladno svim epidemiološkim mjerama i uputama. Na sjednici županije je predloženo da se inicijativa održavanja manjih sajmova istog formata predloži i Gradu Koprivnici uz Dan grada. Također i Gradu Đurđevcu zajedno s manifestacijom Dani voća te će, ukoliko bude interesa, proizvođači imati prilike svoje proizvode promovirati i u druga dva grada županije. 

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije kao nositelj tehničke organizacije provest će u idućih desetak dana anketu i provjeriti interes obrtnika za ovakav model održavanja sajmene aktivnosti. Sukladno rezultatima donijeti će konačnu odluku o održavanju, vodeći računa o aktualnoj epidemiološkom stanju na području  županije.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno