Plitvice parfem novi je turistički premium suvenir

79

Plitvice Parfem – popularni ženski parfem i omiljeni turistički premium suvenir brojnih posjetitelja ovog područja, upravo je predstavljen u novom ruhu.


Nakon gotovo četiri godine postojanja brenda, parfem inspiriran karakterističnim esencijama mirisa područja Like i Plitvica osvježen je novim pakiranjem. Novi logo te obrisi orhideja na tamnoj pozadini, dočaravaju prirodu i mirise koji su u njega utkani. Zelenilo i
svježina izvrsno se spajaju s mirisom u bočici jer bazu plitvičkog parfema čine svježe note šljiva, mahovina, đurđica te orhideja – vrste tipične za područje Plitvica i Like. Baš miris je ono što su dosadašnji kupci najviše hvalili i zbog čega su mu se vjerno vraćali, a sada će ih u kutijici dočekati i posebna poruka koja otkriva pozadinsku priču i sve tajne ovog premium suvenira.


Sada već poznati parfem koji je kupce našao diljem Europe i svijeta, kroz ovo zanimljivo rebrendiranje zasigurno će doprijeti do još većeg broja kupaca koji najčešće parfem kupuju dragoj osobi pri povratku u zemlju iz koje dolaze.
Cijeli proces izrade nove linije proizvoda Plitvice Parfema započeo je u ožujku, a osim novog dizajna parfema i ostali proizvodi će uskoro ugledati svjetlo dana.

AD

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD