Paški sir – Uvijek kad je bitno!

Dobitnica nagrade je Martina Baša! Čestitamo Martini i lijepo molimo da nam se javi na info@turizam24.com! Sve vas čeka nova super nagradna igra koja počinje već danas točno u 12.00h!

Priča o Paškom siru započela je s ovim fantastičnim timom. Najpoznatiji i najnagrađivaniji sir Hrvatske. Prvi su mu dali etiketu, prvi ga plasirali na tržište, i prvi za njega dobili medalje…

Sve vrhunske sireve proizvode s ljubavlju u sinergiji paške tradicije i suvremen tehnologije. Najstarija sirana na otoku Pagu baštini recepturu Paškog sira čuvanu više od 7 desetljeća. Od male zadruge danas je to postala moderna tvrtka, izvoznica u sve zemlje EU i SAD.  Otok Pag ovako je postao kultura, a tradicija Paškog sira nezaobilazni hrvatski brend i zaštićena kulturna baština.

Za provjerenim afrodizijakom ne morate putovati i tragati u daleke zemlje; ovaj hrvatski otočni proizvod danas je dostupan i online u njihovom fantastičnom web shopu-u. Web shop Paške sirane nudi vrhunske proizvode, a iznad svih je on:

Paški sir – The one and only

Od svih koje ste kušali, ovo je taj supersir. Jedna od njegovih osobina koja mu daje faktor x jest koncentracija cinka, moćnog minerala koji upravlja seksualnim funkcijama. Visoka razina cinka u Paškom siru zasigurno će udobrovoljiti vaše bolje polovice i uspjet ćete ih nagovoriti na još koji proizvod iz web shopa. Očito je sada da Paški sir – garantira užitak!

Osim predvodnika ovih delikatesa, na njihovom online dućanu možete pronaći nama možda viceprvaka, sir Mediterano, nepogrešivo dobar, aromatiziran kaduljom, ukusan i poseban. Ovaj tvrdi kravlji sir na World Cheese Awardsu 2013. u Birminghamu UK osvojio je Zlatnu medalju u kategoriji sireva s dodacima.

Blagdani stižu; zavirite u web shop Paške sirane

Blagdani dolaze, stoga je preporuka ekipe iz sirane zaviriti u ponudu web shop-a i odabrati baš pravi poklon za vaše najmilije. Muškarce iznenadite poklon kutijicom Premium umjesto očekivanih toplih čarapa.

Osim kutijica, Paška sirana pripremila je i odličan izbor poklon paketa sa čak 4 vrste različitih sireva uz koje se dobiva i drvena daska za rezanje s posebnim amblemom sirane. Romantični Paški duo idealan je poklon paket za nekog posebnog.

Kako nas ima i koji smo skloni više slatkom nego slanom, iznenadili su nas s njihovim Paškinjicama – čokoladnim pralinama s paškim sirom. Uz sve to, dolaze u tako elegantnom pakiranju koje nas je sve oduševilo već na prvi pogled.

Paška sirana u ovom ciklusu nagrađuje jednog od vas! Stoga ne zaboravite sudjelovati od danas u 12.00h na našem Facebook profilu!


Pravila igre:

Sve što trebate je posjetiti naš Facebook profil:

  • Lajkaj Paška sirana i Turizam24.com
  • U komentar označi barem jednog prijatelja koji je ‘siroljubac’ baš kao i ti
  • Random odabirom izvući ćemo najsretnijeg
  • Komentiraj i dijeli što više puta i povećaj šansu za osvajanjem super poklon paketa Paške sirane
  • Pravila nagradne igre pročitaj ovdje

Igra počinje 18.11.2020. u 12.00h i traje do 25.11.2020. u 10.00h!


PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!