Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Paradox i O’Hara imaju prvu ‘’kockastu’’ pizzu!

Vrhunske namirnice,izvrstan ambijent i profesionalna usluga – Paradox!

Četvrtasta pizza novi je hit među ljubiteljima ovog slasnog jela. A kada je iz krušne peći i sa svježim, lokalnim namirnicama – onda je to pravo malo gurmansko iskustvo. Paradox Wine & Cheese bar iz Splita već je prepoznatljiv po svojim inovativnim uslugama. Među prvima je u Splitu donio uživanje u vinskoj kapljici kao posebnoj stavci menija. Do sada je uz vrhunska vina svojim gostima nudio delicije dalmatinskog podneblja u sasvim novom i modernom ruhu. Korak prema nečemu novom dočekan je s oduševljenjem među njihovim vjernim gostima..ne sumnjamo da će ovim potezom privući i nove.

Paradox Wine & Cheese bar smjestio se iza splitskih Prokurativa. ModernI lokal u kojem vlada opuštena atmosfera nudi izvrsnu selekciju vina na čaše i pravo hedonističko iskustvo. Terasa na vrhu zgrade s predivnim pogledom doista je oaza mira i ugodne atmosfere usred vreve strogog centra grada Splita. 

Ponuda za ”lizat prste”

U ponudi su i razna strana vina, poput onih iz Slovenije, Italije, Francuske, Španjolske, Grčke i Njemačke. Uz vina na jelovniku dominiraju kvalitetni sirevi; hrvatski mladi sirevi i tvrdi sirevi blažeg ili pikantnog okusa. Za one koji žele kušati nešto drugo, Paradox nudi i razne inovativne paštete, krušćiće i ostale delicije. Svakako mjesto za ”lizat prste”.

Tijekom zimskog razdoblja Paradox ima kvalitetan glazbeni program, okrenut jazz i rock pravcima. Paradox Wine & Cheese Bar je definitivno mjesto za one koji žele naučiti o vinima iz regije. No sada je i mjesto za sve ljubitelje slasne pizze. Sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. A uživanje u samom centru Splita, uz dobru muziku i hranu, samo po sebi je pozivnica.

Čestitamo ekipi Paradoxa na ideji i nadamo se da će bit još ovakvih ”sretnih” vijesti. Sezona nije bila najbolja, no odustati se ne smije. To dokazuje i ovaj projekt koji će zasigurno imati odaziv svih gurmana.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno