Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Panel rasprava “Nematerijalna kulturna baština u hrvatskom turizmu” u sklopu Smartcultour Living Lab-a

U sklopu Smartcultour Living Lab-a 17. prosinca s početkom u 12 sati putem platforme Zoom održat će se panel rasprava na temu “Nematerijalna kulturna baština u hrvatskom turizmu”.

Na skupu će sudjelovati Darija Tödtling, Hrvatska turistička zajednica, voditeljica Odjela za razvoj proizvoda, Tamara Nikolić Đerić, kustosica Etnografskog muzeja Istre i UNESCO edukatorica, Tanja Vukušić, Hrvatska gospodarska komora, voditeljica Sekcije zajednice kulturnog turizma i Senka Vlahović, Udruga hrvatskih putničkih agencija, Boho travel Art.

SmartCulTour, kao pokretač održivog razvoja europskih regija,c četverogodišnji je projekt financiran od strane Europske unije u okviru programa Horizon 2020. Cilj SmartCulTour-a je podržati regionalni razvoj u svim Europske regije s važnim materijalnim i nematerijalnim kulturnim dobrima, uključujući one smještene na ruralnim periferijama i urbanim rubovima, kroz održivi kulturni turizam.

Raspravu će moderirati doc. dr. sc. Ante Mandić s Katedre za turizam i gospodarstvo i voditelj Living Lab-a.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno