Srijeda, 4 listopada, 2023

Otvoren Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa

Svečanim presjecanjem vrpce, koju su zajednički prerezali  hrvatski premijer Andrej PlenkovićJaroslav Trešnjak investitor i generalni direktor JTH Holdinga, te Ryan Gauci, generalni direktor hotela, danas je s radom započeo Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.

Oko 800 milijuna kuna vrijedan resort tako je i službeno otvorio svoja vrata. Već prvog dana u njemu je odsjelo 70-ak gostiju, prenosi Novilist.hr.

“Ova investicija donijela je kompletnu promjenu hotelske ponude u gradu Rijeci. Rijeka je godinama čekala, trebala, a sada u konačnici i dočekala ovakav hotel koji mijenja u cijelosti turističku ponudu Rijeke. Govorimo o jednoj novoj razini turizma”, istaknuo je Plenković.

Marko Filipović, gradonačelnik grada Rijeke, ukazao kako kako je otvaranje ovog objekta ustvari dokaz potencijala Rijeke, kako u gospodarskom, tako i u turističkom smislu.

“Što se tiče potencijala Rijeke, njega su prepoznali i drugi investitori. Ovdje su prisutne mnoge svjetske kompanije i ulaganja, posebno u turizam, su sveprisutna. Od marine Porto Baroš do investicija g. Trešnjaka kojem ovo sigurno nije zadnja investicija u Rijeci. I to me veseli”, rekao  je Filipović.

Inače, gradnja resorta započela je 2017. Riječ je o objektu koji ima kapacitet 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana u vilama. Zapošljava oko 180 djelatnika, mahom s ovog područja.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno