Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Otvara se prvi hotel ove godine i stižu prve rezervacije sa stranog tržišta

Budvanska rivijera, najveća crnogorska hotelska kompanija, koja je u većinskom državnom vlasništvu, bilježi prve rezervacije sa stranog tržišta i najavljuje ponovno otvaranje prvog hotela krajem ožujka.

Nakon višemjesečne pauze zbog epidemiološke situacije hoteli Budvanske rivijere spremno dočekuju novu sezonu, prenosi portal RTCG. Jelena Kaluđerović, glasnogovornica HG Budvanska rivijera, rekla je kako ovih dana intenzivno rade da bi hotel Palas otvorili krajem ožujka jer za boravak u tom hotelu vlada veliko zanimanje. “U svibnju bi i hotel Slovenska plaža trebao primiti prve goste”, dodala je Kaluđerović.

Rane rezervacije trajat će do 28. veljače, a prve su stigle iz Rusije, no za odmor u Crnoj Gori zanimaju se i gosti iz regije, ali i iz zemalja EU.

“Svi naši hoteli dobili su međunarodnu oznaku Safe travels, tako da smo uradili sve što smo mogli”, objasnila je Kaluđerović. Zasad, riječ je uglavnom o individualnim rezervacije, ali ima i zanimanja za organiziranim dolascima turista. “Sa svim našim tradicionalnim partnerima, turoperatorima i turističkim agencijama, potpisali smo ugovore te ima zanimanja za grupne aranžmane”, rekla je glasnogovrnica Budvanske rivijere.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno