Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Osvoji povratnu kartu na relaciji Zagreb-Istanbul

Nagradni natječaj donosi Croatian Aviation i Turkish Airlines

U suradnji s turskim nacionalnim avioprijevoznikom, Turkish Airlinesom, kompanijom koja u normalnim okolnostima leti prema najviše destinacija na svijetu, organiziramo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti povratnu aviokartu na liniji Zagreb – Istanbul – Zagreb! Donosi: Croatian Aviation

U vrijeme globalne pandemije turistička su putovanja drastično smanjena, no veliki broj hrvatskih državljana ipak putuje u inozemstvo a upravo je Istanbul jedna od najposjećenijih destinacija, prije svega zbog toga što pri ulasku u Tursku nije potrebno priložiti negativni nalaz na COVID-19.

Turkish Airlines i Croatian Aviation udružili su snage i poklanjaju vam jednu povratnu aviokartu na liniji Zagreb – Istanbul – Zagreb koju sretni dobitnik mora iskoristiti do kraja ove godine. Kako u Tursku ne bi putovali sami, osigurali smo i 20% popusta na povratnu aviokartu za vašu pratnju!

Pravila nagradnog natječaja:

1. Lajkati Facebook stranicu Croatian Aviation,

2. Podijeliti Facebook objavu na svom profilu (javno) kako bi informirali svoje prijatelje,

3. Tagirati osobu koju želite voditi sa sobom u Istanbul.

Uvjeti nagradnog natječaja:

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Turkish Airlinesa kao ni urednici portala Croatian Aviation.

Nagradni natječaj traje od utorka, 20. listopada 2020. do subote, 31. listopada 2020. Sve osobe koje su zadovoljile navedena pravila natječaja ući će u izvlačenje, a dobitnik će biti odabran slučajnim putem (random.org). Ime dobitnika bit će objavljeno na našem portalu u nedjelju, 01. studenog 2020.

Putovanje je potrebno realizirati do kraja 2020. godine, a datum putovanja ovisi o raspoloživosti na letovima. Nakon izdavanja karte promjena imena nije dozvoljena.

Nije moguća zamjena karte za novac. Dobitnik putuje u ekonomskoj klasi na letu Turkish Airlinesa Zagreb – Istanbul – Zagreb. Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik.

Kako bi vam iskustvo putovanja bilo što ugodnije, Međunarodna zračna luka Zagrebi BTA Hrvatska pridružili su se ovom nagradnom natječaju te će sretnom dobitniku i pratnji omogućiti ulaz u Business Lounge u Zračnoj luci Zagreb.

Detaljnije informacije o ovoj neodoljivoj nagradnoj igri pogledajte na Croatian Aviation

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno