Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Paket za dvoje – vino i čokolade i online degustaciju hvarskih delicija osvaja…

Gamulin Chocolates, Vina Carić i Abeceda finih zalogaja paket za dvoje uz online degustaciju poklanjaju Andrei Blagaić. Čestitamo dobitnici i želimo joj da uživa i nauči nešto novo uz ovu vrhunsku hvarsku poslasticu! Za sve koji ovaj put nisu bilo sretne ruke, napominjemo da se još uvijek danas stignete prijaviti na vinsko-čokoladnu degustaciju online koja se održava u srijedu, 18.12. u 19.00h. Više o samom događaju na Facebook-u!

Gamulin Chocolates

U pitoresknoj Jelsi na otoku Hvaru krije se pravi mali slatki raj. Otočno bogatstvo i mediteranske kulture Fedra Gamulin odabrala je za svoj proizvod – slastice dočarane mirisima i okusima najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj.

Čokoladna

Samo proći pokraj ove čarobne male’’butige o’ čokolade’’ dovoljno je da uđete i sebe počastite nekom od delicija. No, veliki je rad i trud iza svega. Osim Fedre, ovim poslom zarazila se i njena kći koja joj pomaže na svakom koraku – pogotovo tijekom ljetne sezone kada u Jelsi domaći i strani sladokusci žure da probaju njihove proizvode.

Želja ove poduzetne i doista uvijek nasmijane gospođe jest da svi ljubitelji čokolade i oni koji će uz njene čokolade to tek postati kroz okuse osjete svu ljepotu otoka Hvara. Do sada je kreirala 9 vrsta čokoladnih tabli, 4 vrste čokoladnih trufflesa i 3 vrste sladoleda različitih okusa. A sve odiše Hvarom i dalmatinskim okusima. 

Vina Carić

Obitelj Carić se od pamtivijeka bavi vinogradarstvom, a osnivanjem tvrtke Vino-Hvar d.o.o. krećemo u proizvodnju vlastitih vina, poznatih pod imenom VINA CARIĆ.

Vinogradi kao i vinarija su jednako važan dio posla za njih. Obrađuju oko 5 ha vinograda na različitim položajima VINOGORJA HVAR, dok manji dio grožđa otkupljuju od svojih kooperanata. Uzgajaju nekoliko autohtonih sorti, kao što su plavac mali, bogdanjuša, kuč, maraština, darnekuša i pošip. Svako vino ima svoju priču, od vinograda do vinarije, pa sve do imena.

Abeceda finih zalogaja

Ova fina abeceda autorski je gastro-edukativni projekt prof. Marije Vukelić u kojemu se na degustacijskim večerama sljubljuju vina – ponajprije hrvatske sorte s jelima koja im odgovaraju po – abecedi, ili obrnuto.

foto: Abeceda finih zalogaja / Julio Frangen

Nije ih nužno spojiti u najboljem mogućem „pairingu“ slova,  nego je cilj zajednički učiti, slobodno razgovarati i uživati u stvarima koje nam uljepšavaju život – hrani i vinu. Na edukacijskoj večeri je uvijek vinar jer vina su ta koja „traže“ onaj svoj pravi zalogaj, a s vinarom saznajemo sve tajne – od imena, preko tla, loze, grožđa, podruma, do boce i čaše…

Zalogaji nas potiču da razmislimo i zaključimo kakva je kompozicija u ustima.

Premda sad ne možete ležati na lažini, možete sanjariti o ljetu! Sjećanja na ljeto, slike i mirise trenutka vratit će nam radionica hvarskih vina i čokoladnih tartufa s okusom Dalmacije i Mediterana.

Stoga brzo ispunite obrazac i budite dio ove vrhunske online degustacije i osvojite vrijedan paket za dvoje! Na Vašu adresu stići će paket vina i čokolade te ulaznica za online degustaciju. Uz vrhunske stručnjake doživite i naučite sve ono što još o ovim delicijama niste znali. Sretno svima!

PRAVILA IGRE:

Proglašenje sretnog dobitnika bit će 14.12. u 10.00h na našem portalu!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno