Petak, 22 rujna, 2023

Opatija će ovoga petka biti mjesto okupljanja luksuznih automobila

Opatija će ovoga petka biti centar zanimljivih i zabavnih događanja. Karavana luksuznih automobila u organizaciji kluba Pink Wing dolazi ispred hotela Ambasador u Opatiji. Velik interes javnosti ni ove godine neće izostati jer Pink Wing događanje okuplja oko 150 ljubitelja automobila s više od 65 luksuznih sportskih vozila.


U petak 11. lipnja u 19 sati karavana superautomobila zaustavit će se ispred hotela Ambasador iz grupacije Liburnia Hotels & Villas. Pink Wing jedinstveni je i originalan hrvatski turističko-gastronomski projekt koji se održava 6. godinu zaredom. Cilj projekta je promocija hrvatskih ljepota, gradova, regija kroz povezivanje kontinentalne i morske Hrvatske. Ideja je kroz ovaj projekt pozicionirati Hrvatsku i njene prekrasne destinacije na svjetskoj mapi odredišta luksuznih automobila.
Pink Wing karavana prvo je veliko okupljanje na Opatijskoj rivijeri nakon popuštanja epidemioloških mjera vezanih za COVID-19 pandemiju. Više od 100 stranaca iz cijelog svijeta vozit će luksuzne automobile po Opatiji, a svoju vožnju završit će u fan zoni ispred hotela Ambasador gdje ih mogu dočekati svi zainteresirani posjetitelji.


„Ponosni smo što je Pink Wing odabrao hotel Ambasador za ovo jedinstveno događanje, jer se doista trudimo pozicionirati naše hotele, ali i Opatiju kao destinaciju koja ima toliko toga ponuditi za sve dobne skupine i sve ukuse. Uvijek ulažemo u proširenje ponude i drago nam je što možemo ponuditi nešto novo i drugačije. Sretni smo što je Pink Wing u Opatiji koja je uvijek otvorena za velika događanja i očekujemo velik broj domaćih i stranih turista koje će privući ne samo ovaj događaj, već i brojni drugi koji su u najavi“, izjavio je Vladimir Bošnjak, predsjednik uprave Liburnia Hotels & Villas.


Hrvatska turistička sezona je tek počela, a ovaj ekskluzivan događaj je odlična reklama za Hrvatsku jer će fotografije s ovog automobilističkog spektakla obići cijeli svijet. Posjetite Pink Wing u Opatiji i budite dio ove velike priče!


Svi ljubitelji Opatije – kvarnerske ljepotice, ugodne atmosfere za opuštanje mogu se prepustiti čarima gostoprimstva i izbora kvalitetnih usluga u hotelima Liburnia Hotels & Villas. Idealni za obitelji, parove, različita društva i različite ukuse, Liburnia Hotels & Villas idealna su destinacija za odmor, a brinu za sigurnost svojih gostiju i pružaju fleksibilne mogućnosti.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno