Srijeda, 4 listopada, 2023

Online predavanje TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI I „NOVO NORMALNO” U HOTELIJERSTVU Visoke škole Aspira

Krizna 2020. godina je za sve nas i većinu industrija bila izuzetno izazovna godina. Pandemija koja je u tijeku snažno je utjecala na sve, promijenila naše živote, svakodnevne aktivnosti i postavila znak upitnika nad našim planovima. Ugostiteljstvo je među nekoliko industrija koje su najteže pogođene. Unatoč svemu tome, “novo normalno” je stupilo na snagu i nove tehnologije bit će prva linija obrane koja će ugostiteljskom sektoru omogućiti da bude dovoljno fleksibilan da se prilagodi zahtjevnim vremenima.

Saznajte više o tome što tehnologija može učiniti za poboljšanje udobnosti i sigurnosti kupaca, a istovremeno omogućiti upraviteljima objekata da osiguraju sigurnije, ali ekonomičnije okruženje za svoje poslovanje.

Visoka škola Aspira organizira online gostujuće predavanje u suradnji s Špicom na temu: Tehnologija budućnosti i „Novo Normalno” u hotelijerstvu!

Predavači će biti Neven Rusković, direktor tvrtke Špica Sustavi d.o.o. s iskustvom dugogodišnje suradnje s regionalnim hotelskim lancima i Ivan Periš, BDM tvrtke Špica Sustavi d.o.o. s tehničkim iskustvom rada na lokalnim i međunarodnim hotelijerskim projektima.

Predavanje je otvoreno za javnost i potpuno besplatno, a zakazano je za 15. prosinca u 13:00. Kako biste se priključili, posjetite njihovu web stranicu i ispunite online prijavnicu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno