Petak, 31 ožujka, 2023

Oktoberfest u Splitu. Njemačka piva s dalmatinskom atmosferom

Makar je svoja vrata otvorio relativno nedavno, broj obožavatelja Ami beer and food raste iz dana u dan. Nakon dana piva, tjedna restorana, tim iz Amija nastavlja s eventima koji bude pomalo uspavanu jesensku splitsku gastro priču. 

U Amiju su povodom ovog pivskog slavlja posebno proširili svoju već poveliku ponudu najrazličitijih piva

Ovog puta pripremili su splitski Oktoberfest gdje će se uz vrhunska piva, bavarska atmosferu doživjeti i kroz tradicionalna njemačka jela. Schweinshaxe, Kartoffel pole, Germknedle, Kaiserschmarrn, Wurstel kobasice, Weisswurst hot dog, Oktoburger, Vege oktoburger samo su neki od specijaliteta koji se nude u Amiju. 

U Amiju su povodom ovog pivskog slavlja posebno proširili svoju već poveliku ponudu najrazličitijih piva. Staropramen, Ožujsko, Vukovarsko, Grif Pale Ale, Franziskaner, Hoegaarden, Leffe blonde, Leffe brown samo su dio izbora piva. 

Zbog vrhunske ponude jela, prijateljske atmosfere koja budi zadovoljstvo u vama, visoko postavljene ljestvice kvalitete, želje i izrazite volje mladih ljudi koji tu rade, te iskrene odlučnosti da nam ponude nešto novo, novu priču našeg grada, Amiju dajemo sve preporuke! Ukoliko Vam sve ovo, baš kao i nama, zvuči kao idealna prilika za dobru zabavu te degustaciju tradicionalnih njemačkih jela i piva vrhunske kvalitete, preporučujemo da se odmah zaputite do Amija …i… susretnemo se na Amijevom šanku! Informacije i rezervacije na 0958376083.

– Za Oktoberfest pripremamo i brojna iznenađenja našim gostima, zato pratite nas na našim društvenim mrežama – dodali su iz Ami beer&fooda, koji se nalazi u Bihaćkoj 2b (prizemlje zgrade Lavčević)

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno