Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Održan webinar sa 75 njemačkih agencija

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj i Ispostave HTZ-a u Münchenu te u suradnji sa FVW stručnim medijem održan je webinar na kojem je sudjelovalo 75 njemačkih agencija i turoperatora.

Direktor Predstavništva Romeo Draghicchio i voditeljica Ispostave Nera Miličić na webinaru su predstavili uvjete ulaska i izlaska iz Hrvatske te projekt Safe Stay in Croatia, prenosi turizmoteka.hr. TZ Kvarnera prezentirala je svoju ponudu i koncept zdravstvenog turizma Breath again, a nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines agente je informirao o provedbi sigurnosnih mjera i mogućnostima testiranja u hrvatskim zračnim lukama.

Riječ je o jednoj u nizu virtualnih prezentacija koje Predstavništvo u Njemačkoj organizira s partnerima iz hrvatskog turističkog sektora, s ciljem zadržavanja kontakta s medijima i predstavnicima njemačkog turističkog sektora, u razdoblju u kojem se brojne aktivnosti uslijed pandemije korona virusa ne mogu uživo održati.

Na prvoj prezentaciji održanoj 25. ožujka sudjelovalo je 65 sudionika, a regija koja se prezentirala bila je Istra. Iduća radionica zakazana je za 4. svibnja, a na njoj će se prezentirati Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija. Ukupno se procjenjuje kako će virtualna predstavljanja hrvatskog turizma u Njemačkoj pratiti preko 200 agenata.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno