Srijeda, 29 ožujka, 2023

Odlična promocija turističkog Splita iz marketinške radionice hotela Marvie

Management hotela sa splitskih Firula početkom ljeta odlučio je nagraditi svoje goste te ujedno promovirati našu destinaciju, lansiravši originalnu Instagram igru naziva Reel Story of Croatia, u kojoj su sudionici imali priliku osvojiti glavnu nagradu – 10 godina boravaka u hotelu! 

Zadatak igre je bio jednostavan – uz pomoć smartphonea u Reel video formatu na originalan i opušten način snimiti ljepote Dalmacije, trenutke sreće i zabave s ljetnih praznika u Hrvatskoj, i taj uradak podijeliti na svom Instagram profilu, a kreativni tim hotela Marvie u moru odličnih Reelova odlučio je nagradu dodijeliti svom gostu iz Velike Britanije, piše Dalmatinski portal.

Gosti hotela su objeručke prihvatili igru, a kratki video uradci koji su prezentirali ljepote naše obale, užitke ljetovanja, obilaske povijesnih i kulturnih ljepota te nacionalnih parkova korisnici Instagrama iz cijelog svijeta pregledali su preko 120.000 puta, piše Dalmatinski portal.

Zadovoljstvo rezultatima nije skrivala direktorica hotela Marvie Diana Rubić

‘Izrazito nam je drago što su naši gosti prepoznali ideju i želju da im ovo ljeto učinimo posebnim. Uzvratili su nam odličnim video uradcima koji izvorno prikazuju ljepote Splita, Dalmacije i Hrvatske, zbog čega smo se još jednom zaljubili u našu prekrasnu zemlju. Ono što nas posebno veseli je što smo ovom igrom ispunili osnovni cilj, a to je promovirati cijelu destinaciju putem organskih video uradaka poslanih u svijet, pregledanih preko 100.000 puta. Vjerujemo da smo doprinijeli promociji Hrvatske, te se nadamo da je ovo samo početak jednog novog trenda kojem se mogu priključiti i svi subjekti te institucije koji imaju veze s turizmom. Naravno, ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim gostima na sudjelovanju i pobjedniku Patricku Whelanu’, kazala je. 

Britancu je na njegovu londonsku adresu stigla i službena potvrda o osvojenoj nagradi, a pobjednički Reel u kojem je u svega 30 sekundi prenio svoje iskustvo i emociju boravka u Splitu i destinaciji možete vidjeti u nastavku https://www.instagram.com/reel/CRwda0Rn37p/

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno