Utorak, 26 rujna, 2023

Odlična prilika za investitore; prodaje se hotel Bunčić koji ima velike potencijale za kongresni turizam

Prilika za investitore: prodaje se Hotel Bunčić

Smješten je u Vrbovcu i ima velike potencijale za sportski, lovni i kongresni turizam čime se hotel i do sad bavio. Sezona rada hotela je 365 što daje dodatni značaj profitabilnosti.

Najbolje mjesto za zabave i vjenčanja, sada je na prodaju. Hotel Bunčić je smješten na središnjoj magistralnoj prometnici koja povezuje sve dijelove Hrvatske te je udaljen svega 30 minuta od aerodroma kao i centra Zagreba.

 Hotel je kategoriziran s 3 zvijezdice prema standardima Ministarstva turizma, a posljednja kategorizacija bila je u rujnu 2016. godine.

foto: croatia.hr

Sam Vrbovec u kojem se hotel nalazi ima velike potencijale za sportski, lovni i kongresni turizam čime se hotel i do sad bavio. Sezona rada hotela je 365 što daje dodatni značaj profitabilnosti.

Hotel Bunčić raspolaže sa 60 soba te jednim suitom, dvije manje dvorane za sastanke te dvije velike polivalentne dvorane maksimalnog kapaciteta do 600 osoba, ovisno naravno o postavi dvorane.

U sklopu hotela je restoran sa 150 sjedećih mjesta te terasa sa 160 sjedećih mjesta. U blizini terase nalazi se ograđeno dječje igralište te restoran self service s 90 sjedećih mjesta. Hotel je pozicioniran na urbanističkom planu u turističkom području grada te se nalazi svega 3 minute hoda od nogometnih i teniskih terena te 10 minuta od gradske sportske dvorane.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Source24sata.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno