Utorak, 26 rujna, 2023

Od utorka susjedi zatvaraju restorane, kafiće i klubove. Ugostitelji u Srbiji radit će do 21 sat

Vlada Republike Srbije donijela je na današnjoj sjednici uredbu po kojoj od utorka, 17. studenoga, od 21 do 5 sati ujutro neće moći raditi ništa osim ljekarni, benzinskih postaja i dostave hrane. Novom uredbom Vlade Srbije bit će na taj način ograničen i rad noćnih klubova, za koje su članovi Kriznog stožera upozoravali da su najveći rasadnici zaraze.

U Srbiji je u posljednja 24 sata testirano 11.527 osoba, a njih 3482 bilo je pozitivno, što znači da je pozitivna gotovo svaka treća testirana osoba. Umrlo je 20 ljudi dok su 164 pacijenta na respiratoru.

“Počevši od 17. studenoga do 1. prosinca 2020. godine, radno vrijeme ugostiteljskih objekata, trgovina, shopping centara i drugih maloprodajnih trgovačkih objekata, kazališta i kino-dvorana, organizatora posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radnog vremena ljekarni, benzinskih postaja u dijelu koji se tiče prodaje goriva te ugostiteljskih i drugih objekata koji dostavljaju hranu, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21 do 5 sati idućeg dana”, navodi se u uredbi.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno