Srijeda, 4 listopada, 2023

Od početka travnja Turkish Airlines kreće s dva dnevna leta izmeđi Istanbula i Zagreba

Turski nacionalni avioprijevoznik, član Star Alliance grupacije, Turkish Airlines, od početka travnja ove godine prometuje dva puta dnevno između Istanbula i Zagreba te najavljuje tri tjedna leta prema Dubrovniku.

Turkish Airlines od prvog travnja prometuje svakodnevno između Zagreba i Istanbula, vrativši tako broj tjednih rotacija na razinu prije izbijanja globalne pandemije. Dva leta dnevno prometuju svakog dana u tjednu, s polaskom iz Zagreba u jutarnjim i večernjim satima, omogućujući time značajne mogućnosti u vidu transfera preko vlastitog čvorišta u Istanbulu.

Na liniji prema i iz Zagreba Turkish Airlines u travnju koristi više tipova uskotrupnih zrakoplova, poput A320, A321, B737-800, B737-900ER te B737-MAX8, a ukupno je u travnju u oba smjera dostupno čak 21.024 sjedala, pri čemu je udio sjedala u poslovnoj klasi također značajan, piše Croatian Aviation.

Od 06. travnja Turkish Airlines će redovno prometovati i na liniji između Dubrovnika i Istanbula. Najavljena su tri leta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom, a prema Zračnoj luci Dubrovnik prometovat će zrakoplovi tipa A319, A321 te B737-800.

U travnju je između Istanbula i Dubrovnika dostupno 4.246 sjedala. Turkish Airlines u travnju ove godine u najavi ima ukupno 73 povratna leta na linijama prema Zagrebu i Istanbulu, te ukupno 25.270 raspoloživih sjedala na tržištu. Broj sjedala rasti će u sljedećim mjesecima kada bi Turkish trebao povećati broj rotacija prema Dubrovniku te kapacitet prema Zagrebu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno