Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Od lipnja ponovno kreće linija Zagreb – Lisabon

Portugalski nacionalni avioprijevoznik nakon više od 5 godina ponovno uvodi liniju između Zagreba i Lisabona. TAP Portugal još je u rujnu prošle godine najavio ponovno uvođenje ove linije od 28. ožujka, no zbog globalne pandemije letovi su odgađani iz mjeseca u mjesec. Kompanija je sada potvrdila kako će od 2. lipnja krenuti s redovnim letovima na ovoj liniji.

Linija će od početka lipnja prometovati tri puta tjedno, svake srijede, petka i nedjelje, a na ovoj liniji najavljen je zrakoplov tipa E190 kapaciteta 106 sjedala. Ukupno će u lipnju na ovoj liniji između dva spomenuta grada u ponudi biti 2.756 sjedala.

Od početka srpnja do kraja listopada na ovoj su liniji najavljeni zrakoplovi većeg kapaciteta (A319, 144 sjedala), pa će u tom razdoblju TAP Portugal ponuditi 14.976 sjedala. U cijeloj ljetnoj sezoni, od početka lipnja do kraja listopada, portugalski će nacionalni avioprijevoznik između Lisabona i Zagreba u prodaji imati 17.732 sjedala.

Vezano uz restrikcije u putovanju zbog globalne pandemije, ulazak u Portugal moguć je uz negativan PCR test. Rezultat testa ne smije biti stariji od 72 sata prije početka putovanja.

SourceHTZ/UHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno