Četvrtak, 2 veljače, 2023

Obnovljen Valamar Parentino Hotel u Poreču – nova obiteljska oaza

Prenosimo sa portala: seebiz.eu

Hotel ima 329 smještajnih jedinica i u vrhu sezone može primiti preko 1.100 gostiju te zapošljava oko 140 zaposlenika.

Investicija u Valamar Parentino Hotel vrijedna 113 milijuna kuna, najveće je ulaganje Imperial Riviere u 2020. godini. Valamar Riviera vodeća je hrvatska turistička kompanija koja upravlja s cijelim portfeljem Imperial Riviere, a Valamar Parentino Hotel postao je 17. turistički objekt koji nosi brend Valamar Hotels & Resorts.

Valamar Parentino Hotel nova je obiteljska oaza koja pruža zabavu za djecu i kvalitetno ispunjeni odmor za roditelje. Vrhunski opremljene Maro Mini i Maxi igraonice za djecu različitih dobnih skupina, kino projekcije na otvorenom, Multimedia Game lounge, Soft Play room, zabavni dnevni i večernji program za djecu samo su neki od sadržaja Valamarovog programa s potpisom Super Maro za djecu do 12 godina. Glavni restoran Mediterraneo pruža gourmet delicije koristeći lokalne sastojke, dok restoran Oliva Grill nudi jednostavna jela savršena za lagani ručak ili večeru.

U ponudi se nalazi i Sun & Spa – Valamarov wellness program s potpisom, dva grijana vanjska bazena, vodeni tobogani te plitki bazen za bebe. Obiteljska šljunčana plaža – Val Parentino Family – nudi niz sadržaja kao što su Splash Beach Bar i La Pentola Trattoria Italiana koja je poznata po ručno rađenoj tjestenini i ponudama pizze. Za one željne aktivnog odmora u ponudi je i Stay Fit program, teniski tereni te Music&Fun zabavni program s bogatim sadržajima.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno