Utorak, 26 rujna, 2023

Obiteljsko putovanje kao izlaz iz pandemijskog bluesa

Obiteljsko putovanje kao izlaz iz pandemijskog bluesa

Više nego ikada prije mami nas da negdje otputujemo s obitelji i zaboravimo na sve negativno. Sad je prilika, Terme Tuhelj pripremile su siguran All Inclusive jesenski odmor uz boravak dvoje djece gratis 

Tuheljske Toplice 21. listopada 2020. – Briga, anksioznost, tuga i strah ne bi trebali biti dio dječjeg svijeta, no čak 80 posto djece od pet do 16 godina posljednjih se mjeseci, zbog pandemije, nose upravo s njima. Psiholozi su ozbiljno shvatili sve te signale koje mališani šalju, pa neprestano upozoravaju kako je u ovom trenutku najvažnije promijeniti emocionalnu klimu. Ono najdragocjenije što imamo, vrijeme koje provodimo s našom djecom, učinite uzbudljivim i, barem na trenutak, zaboravite na sve negativno.

Zašto ne biste otputovali negdje s obitelji, proveli vrijeme zajedno, dobro se zabavili i napunili baterije po povoljnim cijenama? Terme Tuhelj od 23. listopada do 3. studenog pripremile su obiteljski All Inclusive jesenski odmor u okviru kojeg nude gratis boravak za dvoje djece.   

Obiteljski odmor

Siguran & bezbrižan odmor

Beskrajnoj zabavi na Vodenom planetu, po kojoj su Terme Tuhelj nadaleko poznate; puni pansion s neograničenim pićem, uključujući i večernji cooking show s vrhunskim chefovima; besplatni animacijski programi za djecu i uživanje u Svijetu sauna, garantiraju vrhunski obiteljski odmor.  

„Uz potrebne epidemiološke mjere i sigurne uvjete, veliki prostor naših termi omogućuje socijalnu distancu, a važno je istaknuti da gosti nemaju rizika od otkazivanja rezervacije. Zbog sigurnosti ograničen je i broj soba pa požurite s rezervacijom odmora“, poručuju iz poznatih zagorskih terma. 

I djeca trebaju napuniti baterije

Roditelji nerijetko zaboravljaju da i djeca trebaju napuniti baterije kako bi se poletni i puni energije vratili školskim obvezama. Neizvjesnost koja ih prati u školskim klupama u novim je okolnostima dobila i dodatni poticaj; priuštite im stoga predah kojeg će se dugo sjećati. Za uspomenu na obiteljski odmor mališani će se iz Terma Tuhelj vratiti s darom, a čitava obitelj i iskustvom više – gratis obiteljskim izletom po želji. Moći ćete birati između izleta u Muzej krapinskih neandertalaca, Veliki Tabor ili ZOO Zagreb. 

Iako su vremena izazovna, subjektivan osjećaj zadovoljstva životom ovisi zapravo o mogućnosti da uživamo u trenutku. Obiteljsko putovanje u Terme Tuhelj upravo je prilika da ugrabite te dragocjene trenutke i, za promjenu, zaboravite na brige suvremenog svijeta i pogledate život vedrijim očima. 

Više na www.terme-tuhelj.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno