Subota, 23 rujna, 2023

NP „Krka“ pridružuje se obilježavanju Mjeseca hrvatskog turizma

S akcijskom cijenom ulaznice za sve kopnene lokalitete u Parku od 65 kn za odrasle i 52 kn za djecu od sedam do osamnaest godina, koja će vrijediti od 25. do 31. listopada, Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pridružuje se promotivnoj akciji Mjesec hrvatskog turizma, koju provode Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica. Za djecu do sedam godina ulazak u NP „Krka“ oduvijek je besplatan.

Cilj akcije je poticanje građana Republike Hrvatske na upoznavanje i posjećivanje različitih dijelova naše zemlje uz povoljnije cijene za brojne turističke usluge i proizvode, od smještaja, prijevoza i razgledanja znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja, s ciljem poticanja domaćeg turizma i povećanja turističkog prometa u posezoni. prenosi Turizmoteka.hr.

Sudjelujte u giveawayu i osvojite luksuzni odmor u Dubrovniku!

Svako godišnje doba na Krki zbog nečega je posebno. Obojena jesenskim bojama, Krka pruža pravi doživljaj: ugodne temperature, živost biljnog i životinjskog svijeta, obilje vode, izraženi geomorfološki oblici stijena i sedre. Uz to, uživanje u svladavanju poučno-pješačkih staza i biciklističkih ruta posjet će učiniti nezaboravnim. Nacionalni park „Krka“ obuhvaća najveći i najljepši dio toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Temeljni je fenomen NP „Krka“ sedra, koja je, duž cijelog toka rijeke, oblikovala sedam očaravajućih sedrenih slapova. Najpoznatiji i najposjećeniji slap, Skradinski buk, najduža je sedrena barijera u Europi.

Lokaliteti Skradinski buk i Roški slap u listopadu su za posjećivanje otvoreni od 9 do 17 sati, a uzvodni lokaliteti od 10 do 17 sati. Pridružite nam se i ove jeseni u NP „Krka“!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno