Srijeda, 4 listopada, 2023

Novi podcast Turizam24: Josip Stulić, osnivač Croatia Luxury Rent agencije o utjecaju pandemije na luksuzni smještaj u Hrvatskoj

Novi podcast Turizam24 – Stanje na tržištu najma nekretnina, kuća za odmor i luksuznih vila također je doživjelo promjene uzrokovane pandemijom koja je zahvatila cijeli svijet. U našem novom podcastu, u petak, 13.04.2021. u 11h naš gost Josip Stulić, direktor i osnivač agencije Croatia Luxury Rent komentirat će upravo situaciju rastuće turističke potražnje za luksuznim smještajem u pandemiji.

Novi podcast dati će nam osvrt na prošlogodišnju ”sezonu”, koliko ovise o turizmu 365 i dodatnim uslugama koje se nude u određenim lokacijama razgovarat će s našim voditeljem Josipom Sedlarom.

Croatia Luxury Rent je agencija specijalizirana za najam luksuznih vila u Hrvatskoj na prekrasnim i jedinstvenim lokacijama, te ima najveći portfelj takvih objekata u Hrvatskoj.

Tvrtka posluje već 10 godina uz konstantan rast na zadovoljstvo gostiju i partnera – iznajmljivača. Uz naporan rad, znanje, iskustvo i sposobnost dostignut je broj od 30 000 zadovoljnih gostiju godišnje! Agencija je sastavljena od tima 14 mladih profesionalaca koji stoje na raspolaganju gostima i partnerima svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom za potpuni doživljaj luksuzne usluge. Godišnje svojim partnerima izvrše gotovo 10 milijuna € rezervacija.

Sigurno neće nedostajati zanimljivih tema, no svakako pozivamo sve naše pratitelje i gledatelje da budu uz nas i svojim komentarima i pitanjima ”začine” još jedan podcast Turizam24. A neće izostati još jedna nagradna igra našeg ovotjednog sponzora Sempervivum!


NAGRADNA IGRA UZ NAŠEG SPONZORA SEMPERVIVUM

Destilerija, enoteka i vinoteka Sempervivum proizvodi i prodaje svoje proizvode u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode i to besplatno. Rakije i likeri su na hrvatskom tržištu od 2006. godine na preko šezdeset prodajnih mjesta. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete. Njihovi vjerni kupci su im uvijek na prvom mjestu, stoga za sve koji nisu u blizini Poreča evo odlične informacije: Sve Sempervivum proizvode možete kupiti i u samo nekoliko klikova na njihovom web shopu, naravno po povoljnijim cijenama te uz brzu dostavu diljem Hrvatske i Europe.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

  1. pretplati se na Youtube kanal Turizam24 i klikni ‘’like’’
  2. ostavi komentar ispod podcasta https://www.youtube.com/watch?v=DUZzkN9jv54
  3. pozovi prijatelje da ostave #sempervivum ispod tvog komentara (reply opcija). 
  4. skupi najviše #sempervivum na svoj komentar i osvoji Gin Aldo 52 u novoj luksuznoj kutiji!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve osobe, građani RH stariji do 18 godina. Više o pravilima na našim Facebook stranicama Turistički portal Turizam24.com i Podcast Turizam24.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 19.4.2021. u 12.00h!


Podcast Turizam24 možete pratiti na:


LINKOVI NA SVE PODCAST-e TURIZAM24:

#09 Podcast – gost: Jurica Glavina; Kongresni i Event turizam – Karta na koju moramo igrati!

#07 Podcast – gost: Robert Sedlar; Turističke agencije u novom normalnom!

#06 Joško Lokas, Etnoland Dalmati: ”Budućnost hrvatskog turizma je u Dalmatinskoj zagori?”

#05 Nino Dubretić, osnivač Direct Booker agencije: “Iznajmljivači moraju biti fleksibilni s cijenama u 2021.”

#04 Martina Nimac Kalcina, predsjednica Sekcije obiteljskog smještaja pri HGK: ”Što iznajmljivači mogu očekivati u sezoni?”

#03 Marko Mišulić, osnivač Rentlio channel managera: ”Trendovi sustava rezervacija u 2021.”

#02 Vlado Šestan, turistički novinar: ”Ima li Hrvatska šanse skijaškom sezonom ostvariti 365 turizam?”

#01 Adriano Požarić, urednik Turizam Info: ”Znamo li što će nam donijeti turistička sezona 2021.?”

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno