Brela su u punom smislu riječi biser središnje Dalmacije i Makarske rivijere. Prostor stoljetne turističke tradicije omiljena je destinacija onih putnika koji traže vrhunski smještaj i mir u nenadmašnom mediteranskom ugođaju.

Sunčeva Postelja – luksuzni smještaj u srcu Dalmacije

Aparthotel Sunčeva Postelja smješten je nekih 200 m od najpoznatije plaže Punta Rata prema Forbes magazinu koju je istu uvrstio među 10 najljepših plaža svijeta 2005. godine.

Aparthotel Sunčeva Postelja izgrađen je 2011. godine na samoj morskoj obali, neposredno iznad prelijepih plaža. U potpunosti je uklopljen u blago mediteranskog okruženja te postavlja novi koncept i novi standard hotelskog smještaja. Nadopuna je luksuznog smještaja i vrhunske turističke ponude u Brelima.

Objekt je pomno osmišljen, sa jasnom vizijom i sa krajnjom posvećenosti detaljima, no ipak sa ponosom ističemo da ono najbolje nije ljudskom rukom stvoreno. Sunčeva Postelja tek nadopunjava izvanrednu prirodu koja je ovdje bila vrlo izdašna.

Hotel se sastoji od 12 apartmana različitih veličina čiji je sadržaj dovoljan za doista nezaboravan odmor: potpuno opremljene kuhinje, ekstra veliki bračni kreveti, klimatizorani prostor, LCD televizori i besplatan pristup internetu. Uz udobnost smještaja, gosti na raspolaganju imaju i masažne stupove, podno grijanje u kupaonicama. Od dodatnih sadržaja tu su wellnes s masažom, manikurom, pedikurom, saunom i aparatom za pulsnu magnetsku terapiju.

Kroz srce hotela prolazi panoramsko dizalo iz kojeg se pruža pogled na cijelu Makarsku rivijeru.


U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar dok se u prizemlju hotela nalazi hoteski restoran s čije se terase pruža jedinstven pogled na plažu i obalu.
Individualan pristup gostima u kombinaciji s luksuznim smještajem daje gostima osjećaj kao da su u svojoj vlastitoj vili.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!