Utorak, 21 ožujka, 2023

Nove investicije u Baškoj Vodi. Perspektiva za razvoj kvalitetnog i luksuznog turizma

Petar Ćorluka, hercegovački poduzetnik pokrenuo je novu investiciju u Baškoj Vodi. Sada je novi vlasnik turističkog naselja kojeg pretvara u luksuzni resort.

Baška voda – kvalitetna destinacija

Petar Ćorluka, inače vlasnik tvrtke “Violeta”, postao je novi vlasnik turističkog naselja “Urania” u Baškoj Vodi. Nakon što je kupio hotel “Hrvatsku”, uspješni poduzetnik iz Gruda potvrdio je ozbiljnost svojih namjera oko turističkih investicija potpisavši predugovor s Hotelima Baška Voda, a 15. listopada očekuje se preuzimanje i potpisivanje konačnog kupoprodajnog ugovora. Ćorluka već posjeduje jedan hotel u Bosni i Hercegovini, a riječ je o hotelu Colors Inn koji se nalazi u Sarajevu, a sada očito ima ozbiljne planove Bašku vodu dodatno pretvoriti u kvalitetnu destinaciju s gradnjom hotela i resorta s 4 zvjezdica.

Direktor Hotela Baška Voda Jakša Medić kaže izuzetno značajan događaj za cijelu destinaciju.

– S hotelom “Hrvatska” radi se o fantastičnom turističkom kompleksu koji ima perspektivu postati visoko kvalitetni hotelski resort. Petar Ćorluka pokazao je da teži izvrsnosti i u BiH i u Zagrebu, a ovakav investitor jamči jedan temelj za kvalitetni turizam u Baškoj Vodi – kazao je Medić.

Hoteli Baška Voda su gotovo do finiša bili doveli projekt preuređenja bungalova u family resort s 4 zvjezdice, no moguće je da Ćorluka neće ići na ovakvo rješenje jer je u neposrednoj blizini hotel “Hrvatska”.

Urania turističko naselje

Turističko naselje je smješteno na južnoj strani Baške Vode, u borovoj šumi tik uz plažu. Urania hotelsko naselje smješteno je na južnoj strani Baške Vode, u prekrasnoj borovoj šumi tik uz prostranu plažu. Na mirnoj lokaciji gdje uz šum mora, cvrčke i ptičji pjev osjećate bliskost s prirodom. Apartmani imaju kuhinju i dnevni boravak s kaučom, televizijom i satelitskim programima. U centralnoj zgradi, u centru naselja, nalazi se recepcija, dječji klub i restoran.
U sklopu naselja je bar na plaži i zalogajnica Lungo Mare s ponudom mesnih i ribljih jela,sendviča i pizza.
Bungalovi i apartmani smješteni su oko centralne zgrade, nekoliko metara od plaže.
Hotelsko naselje idealno je za obitelji s djecom gdje opušteno možete sjediti na otvorenom zajedno s najmlađima koji će uživati u svakom trenutku vašeg odmora.

Zainteresiran je i za gradnju hotela s 5 zvjezdica u Makarskoj, na Biloševcu, no ovaj je projekt za sada na čekanju, a prvi korak bilo je usvajanje urbanističkog plana.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno