Petak, 31 ožujka, 2023

Nova inovacija Evo Yachts-a. Savršenstvo nazvano EVO T2 – prvi tender namijenjen za dnevne ”kruzinge”

Novo iz Evo Yahte – EVO T2

Postoji li išta pustolovnije nego se uputiti ovakvim brodom u neistražene uvale kornatskog arhipelaga. Inovativni projekt EVO T2 Yaht idealan za dnevne izlete sa svojim dizajnom i konceptom privlači poglede svih koji su na moru .Sa svojom dužinom od 7,14 i širinom od 2,55 daje prostranost i udobnost na krstarenju.

Poklopac motora je pretvoren u sunčalište i klupu koja je u sklopu separe odvojenog od upravljačke konzole koja se nalazi na samom pramcu ovog tendera.Komunikacija oko sunčališta je praktična zbog krmenog otvora na kojoj se dolazi na platformu u kojoj se naravno nalaze stepenice za izlazak iz mora .Volvo Penta D4 od 320 hp daje konačnu brzinu od 36 knots. Krajnji rezultat je jedinstveni brod istaknutih linija, dizajnom i luksuznim stavom.

Valerio Rivellini je dizajner ove ljepotice koje ce buduće vlasnike sigurno usrećiti ovim konceptom. Talijanska kompanija zaslužna za ovo remek djelo osnovana je kao ideja tvrtke Blu Emme Yachts i dizajnera Valerio Rivellini.

Sjedište tvrtke je u Napulju te kao takva zasigurno postavlja nove trendove na tržištu brodogradnje i nautike EVO T2 Yaht

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno