Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Nova era prometa, HGK organizira stručni skup

08.10.2020. održava se se stručni skup Nova era prometa

Stručni skup Nova era prometa održava se u četvrtak, 8. listopada, u Kongresnom centru Antunović, u Zagrebu. Održat će se na adresi Zagrebačka avenija 100/A, pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore.

Program skupa Nova era prometa – forum o električnim i vozilima na plin, vodik i gorive članke i rješenja za održivi razvoj prometa obuhvatit će jedan dan. Bit će podijeljen u tri tematske cjeline, što će uključivati i okrugle stolove, diskusije, a postojat će i mogućnost demonstracije vozila.
Na skupu će se okupiti svi koji su u svakodnevnom radu povezani s prometom, vozilima i novim rješenjima.

Program stručnog skupa

Program skupa obuhvatit će jedan dan i bit će podijeljen u tri tematske cjeline, što će uključivati i okrugle stolove, diskusije, a postojat će i mogućnost demonstracije vozila.
Na skupu će se okupiti svi koji su u svojem svakodnevnom radu povezani s prometom i vozilima. Nudit će nova rješenja u tom području s ciljem ostvarenja sigurnije i ekološkije budućnosti. Tako će sudjelovati predstavnici vodećih proizvođača vozila, opreme za vozila, punionica vozila novim energentima, prijevozničkih i energetskih tvrtki. Ponuđači rješenja i pružatelja usluga za održivi ekološki promet, javne uprave i nadležnih državnih i lokalnih tijela, visokih učilišta, stručnih udruga i strukovnih komora itd.

Kotizacije 1250,00 (1000,00 + PDV) u cijenu su uključena predavanja, pisani materijali, kava i sokovi i zakuska. Nakon održanog Foruma svi sudionici dobivaju Elektronički zbornik sa svim prezentacijama, radovima i video snimkama izlaganja i diskusija.

Online kotizacije 375,00 (300,00 +PDV) u cijenu uključeno praćenje Foruma, putem Energetika marketinga YouTube kanala. Elektronički zbornik sa svim prezentacijama, radovima i video snimkama izlaganja i diskusija.

Sudjelovanje na skupu možete prijaviti na stranicama Hrvatske gospodarske komore

Sourcehgk.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno