Utorak, 29 studenoga, 2022

Njemačkim medijima predstavljene turističke atrakcije po hrvatskim regijama

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj, odnosno voditeljica ispostave u Münchenu Nera Miličić i direktor predstavništva u Frankfurtu Romeo Draghicchio održali su webinar za petnaest predstavnika njemačkih medija na temu „Putovanje kroz Hrvatsku“.

Među sudionicima webinara bili su predstavnici dnevnih novina Frankfurter Allgeneine Zeitung i Frankfurter Neue Presse, gastronomskih medija i turističkih blogera, piše turizmoteka.hr.

Medijskim predstavnicima prezentirane su glavne činjenice i turističke atrakcije u hrvatskim regijama, ali i posebni turistički projekti koji su javnosti manje poznati. Tako je prezentirana povijest Pulske arene i projekt Rab Archeological Traces, a na području Zadarske i Šibensko-kninske županije prezentirani su spomenici pod zaštitom UNESCO-a, točnije zadarski bedemi i šibenske tvrđave.

Na jugu Hrvatske prezentirane su mogućnosti jedriličarskih tura i Skywalk na Biokovu, a za područje Like uz muzej Nikole Tesle prezentiran je i niz hrvatskih izuma.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno