Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Njemački časopis objavljuje reportažu o Dubrovniku

U organizaciji Hotela Rixos Premium Dubrovnik te uz potporu Turističke zajednice grada Dubrovnika, od 13. do 17. lipnja, u Dubrovniku borave glavni urednik i fotograf prestižnog njemačkog časopisa The Frankfurter koji pripremaju reportažu o Hotelu Rixos Premium Dubrovnik i destinaciji Dubrovnik na desetak stranica, prenosi Turizmoteka.hr.

U Dubrovniku se s glavnim urednikom The Frankfurtera, Robinom Zablerom susrela direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić te mu zaželjela dobrodošlicu.

Ana Hrnić i Robin Zabler razgovarali su o važnosti njemačkog tržišta za Dubrovnik te također i o podizanju svijesti njemačkim čitateljima o Dubrovniku, kao jednoj od sigurnijih destinacija na Mediteranu.

Njemačko tržište je jedno od najvažnijih emitivnih tržišta Dubrovnika, čiji se turisti tradicionalno nalaze na trećem mjestu top ljestvice najbrojnijih turista u Dubrovniku. 

Dubrovnik je trenutno povezan s Njemačkom direktnim letovima iz Frankfurta i Münchena zrakoplovnim prijevoznicima Croatia Airlines i Lufthansa, a u srpnju započinju letovi Eurowingsa iz Hamburga, Düsseldorfa i Kölna.

Povratkom Hrvatske na zelenu listu na njemačkom tržištu, omogućavanjem slobodnog putovanja, intenziviranjem zračnog prometa, promidžbom u njemačkim prestižnim medijima i povoljnom epidemiološkom situacijom u Dubrovniku, očekuje se porast broja turista s njemačkog tržišta.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno