Subota, 25 ožujka, 2023

Nizozemski nacionalni avioprijevoznik KLM u prosincu s preko 70 letova za Split i Zagreb

Nizozemski KLM i u prosincu nastavlja svakodnevno prometovati između Amsterdama i Zagreba, a zbog povećane potražnje u vrijeme oko Božića i Nove godine, baš kao i prošle zime, KLM će obnoviti promet između Splita i Amsterdama.

Dva dnevna leta za Zagreb

Zrakoplovi KLM-a i ovog će mjeseca svakodnevno slijetati u zagrebačku zračnu luku. Najavljena su dva leta dnevno, pri čemu je samo jedan dnevni let najavljen za 26. prosinac. S početkom zimskog reda letenja KLM na liniji prema Zagrebu koristi zrakoplove iz Embraer flote, pa se po tom pitanju stvari ne mijenjaju ni u prosincu, piše Croatian Aviation.

Jutarnji polazak iz Zagreba za Amsterdam uglavnom se obavlja sa zrakoplovom tipa E175, kapaciteta 88 sjedala, a tako će biti gotovo cijeli mjesec, izuzev razdoblja oko Božića kada su najavljeni zrakoplovi većeg kapaciteta, tipa E190. Upravo su zrakoplovi tipa E190 kapaciteta 100 sjedala najavljeni na popodnevnoj rotaciji iz Zagreba za Amsterdam, no u razdoblju od 06. do 17.12. na toj će se rotaciji također koristiti manji zrakoplovi tipa E175. U drugoj polovici mjeseca na popodnevnom će letu ponovno biti dostupno 100 sjedala po smjeru.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno