Srijeda, 4 listopada, 2023

Nizozemski KLM uskoro će objaviti i ljetni red letenja. Očekuju se novosit i prema hrvatskim zračnim lukama

Najstarija svjetska aviokompanija, nizozemski KLM, uskoro će i službeno najaviti ljetni red letenja u kojem će biti i novosti za hrvatsko tržište. Naime, KLM će značajno povećati broj tjednih operacija između Amsterdama i Dubrovnika.

Linija između Dubrovnika i Amsterdama uvedena je u ljeto ove godine, nakon pune 33 godine, a letovi su između dva spomenuta grada u špici sezone prometovali svakodnevno.

S obzirom na odličan interes putnika, KLM planira u ljeto sljedeće godine prometovati između Dubrovnika i Amsterdama čak dva puta dnevno odnosno 14 puta tjedno, a pritom će zadržati i dva dnevna leta prema Zagrebu te čak tri dnevna leta prema Splitu, piše Croatian Aviation.

KLM će u špici ljetne sezone sljedeće godine imati čak 7 dnevnih odnosno 49 tjednih letova prema Hrvatskoj. S obzirom na kvalitetu usluge i široku mrežu destinacija ovog avioprijevoznika i svog glavnog čvorišta u Amsterdamu, nema sumnje da će i sljedećeg ljeta ovaj avioprijevoznik dovoditi značajan broj turista u hrvatske zračne luke.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno