Srijeda, 22 ožujka, 2023

Nizozemski KLM od veljače uvodi još jedan let na liniji Amsterdam-Zagreb-Amsterdam

Velika vijest! Nizozemski KLM, najstarija zrakoplovna aviokompanija na svijetu, od 12. veljače sljedeće godine uvodi drugi dnevni let na liniji Amsterdam – Zagreb – Amsterdam, javlja croatianaviation.com.

KLM je do sada prometovao svakodnevno prema Zagrebu, od veljače će na ovoj liniji KLM prometovati 14 puta tjedno!

Međutim, od veljače sljedeće godine sretni smo što ćemo moći ponuditi 2 dnevna leta za Amsterdam. Svo osoblje KLM-a, kako na zemlji, tako i u zrakoplovu, jamči našim putnicima najvišu razinu zdravlja i sigurnosti. Poduzeli smo nekoliko sanitarnih mjera u zrakoplovu i u zračnoj luci, kao i prilagodili našu politiku prodaje i povrata novca kako bismo osigurali nesmetana i sigurna putovanja. Nadam se da će ovaj novi, dodatni let između Zagreba i Amsterdama biti znak optimizma za budućnost, nudeći mogućnost posjeta svijetu, ponovnog okupljanja obitelji i prijatelja koji žive u inozemstvu, uspostavljanja novih poslova između Hrvatske i Nizozemske i dočekivanja novih stranih turista u zemlji” – rekla je Ildikó Kiss, voditeljica prodaje za regiju.

Željeli bismo izraziti zadovoljstvo odlukom KLM Royal Dutch Airlinesa o uvođenju drugog dnevnog leta na liniji Amsterdam – Zagreb od veljače 2021. Ova vijest je posebno značajna u okolnostima kada se suočavamo sa značajnim posljedicama koje je pandemija prouzročila u globalnom zračnom prometu. Optimistično gledamo u budućnost i čvrsto vjerujemo da će dodatni dnevni let na relaciji Amsterdam – Zagreb biti svijetli znak nove budućnosti.” – izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, izvršni direktor Zračne luke Zagreb.

KLM-ovi zrakoplovi polijetati će iz Zagreba dva puta dnevno, u 06:30 ujutro (dolazak u Amsterdam u 08:30), te u 12:20 sati (dolazak u Amsterdam u 14:30). Na oba dnevna leta najavljeni su zrakoplovi tipa E175.

Uvođenje drugog dnevnog leta KLM-a prema Amsterdamu omogućiti će još veći broj konekcija iz Zračne luke Zagreb, a uz dva dnevna leta nizozemske kompanije, u proljeće sljedeće godine očekuje se i uvođenje drugog dnevnog leta od strane Air France-a prema Parizu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno