Subota, 10 lipnja, 2023

Nizozemski avioprijevoznik uveo liniju za Split

Nizozemski nacionalni avioprijevoznik s početkom travnja povećat će broj tjednih letova između Amsterdama i Zagreba te pokrenuti svoju sezonsku liniju prema splitskoj zračnoj luci, piše croatianaviation.com.

KLM je sredinom veljače uveo svoj drugi dnevni let za Zagreb, no iako je u planu bilo da na ovoj liniji zrakoplovi prometuju dva puta dnevno svakog dana u tjednu, to se zbog niske potražnje nije dogodilo.

Kompanija je krenula s manjim brojem duplih rotacija, no sada će ipak povećati broj tjednih letova prema zagrebačkoj zračnoj luci. Od 05. travnja zrakoplovi će na liniji Amsterdam – Zagreb – Amsterdam prometovati čak 13 puta tjedno, a od 12. travnja dva leta dnevno trebala bi biti dostupna svih sedam dana u tjednu.

Pred blagdan Uskrsa KLM će obnoviti i svoju sezonsku liniju prema Splitu. Prvi let najavljen je za petak, 01. travnja. Kompanija će do 10. travnja imati dva leta (ponedjeljak, 05. i subota, 10.04.), a zatim će u periodu od 17. do 25. travnja prometovati dva puta tjedno, subotom i nedjeljom.

Od 26. travnja KLM planira svakodnevne operacije prema Splitu, no raspored nakon navedenog datuma svakako treba uzeti sa zadrškom s obzirom na to da će vjerojatno tek doći do redukcije objavljenog red letenja, naravno, ovisno o samom stanju bookinga na pojedinim letovima.

Podsjećamo, od 16. ožujka na snazi su nova pravila prilikom putovanja u ili preko Nizozemske, više o tome OVDJE.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno