Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Nijemci biraju Hrvatsku

Prema anketi, većina Nijemaca planira putovanje ljeti, unatoč pandemiji korone, prenosi turizmoteka.hr.

“S obzirom na sve veću potražnju, Lufthansa planira reaktivirati do 50 dodatnih zrakoplova u sljedećim tjednima. “Broj rezervacija neprekidno raste već osam tjedana, uz značajan skok prošlog tjedna”, rekao je njihov član uprave Harry Hohmeister, te je dodao da je potražnja za letovima u srpnju i kolovozu deset do jedanaest puta veća nego prije četiri tjedna.

Eurowings također bilježi nagli porast broja rezervacija.

“Očekuje se da će planiranih 80 zrakoplova biti u zraku do kraja kolovoza ili početkom rujna”, rekao je u ponedjeljak u Kölnu šef podružnice Lufthanse Jens Bischof, te dodao da se broj rezervacija također udvostručio tijekom posljednja dva tjedna, paralelno s olakšanjem putovanja.

Kamo Nijemci žele ići na ljetovanje 2021. godine?

BILD je objavio trenutne podatke s putničke platforme www.hometogo.de, koja je procijenila 7,5 milijuna upita za pretraživanje kako bi utvrdila najpopularnija turistička odredišta Nijemaca za ljeto 2021. godine, a prema kojem je Hrvatska zauzela 2. mjesto.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno